FOTO | Nu mai este niciun secret! Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc, imaginile momentului

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat joi, 09 decembrie 2021, ora 14:33,
CORINA CACIUC ȘI LAURENȚIU REGHECAMPF
CORINA CACIUC ȘI LAURENȚIU REGHECAMPF

Antrenorul celor de la CSU Craiova și Corina Caciuc formează un cuplu în acest moment, iar cei doi așteaptă și un copil în primăvara anului viitor!

Relația dintre Reghecampf și Corina Caciuc a ținut, de departe, capul de afiș în publicațiile din România în ultimele luni, iar relația acestora nu mai are niciun secret. Recent, cei doi au acceptat să fie protagoniștii unui pictorial cu totul și cu totul special.

”Eu mă bucur de iubirea la care sunt părtașă și le doresc și altora să trăiască asemenea povești intense, a spus Corina, pentru revista FANATIK, dezvăluind totodată că este nerăbdătoare să își strângă, în brațe, copilul care se va naște în lunile de primăvară ale anului viitor.

”Este femeia lângă care simt că sunt iubit. Mă împlinește. O voi proteja pe Corina de toate atacurile, îmi voi proteja familia”, a spus și Reghecampf, conform sursei menționate anterior.

Citește și EXCLUSIV | ANAMARIA PRODAN, DATĂ ÎN JUDECATĂ! RĂZBOIUL DINTRE AMANTA LUI REGHECAMPF ȘI IMPRESAR SE MUTĂ LA TRIBUNAL

 

corina caciucdeclaratiipozereghecampf