FOTO | S-a încheiat vacanța pentru Simona Halep! Urmează o lună de foc

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat luni, 29 iulie 2019, ora 10:08,
Halep trofeu

Simona Halep (locul 4 WTA) și-a încheiat vacanța în România după triumful de la Wimbledon. Pentru constănțeancă va urma o lună de foc, în care trebuie să apere foarte multe puncte în clasamentul mondial, cele mai multe dintre toate jucătoarele din circuit.

E timpul să muncesc din nou„, a scris Simona pe Instagram.

Simona Halep (27 de ani) se menţine pe locul 4 în clasamentul WTA dat publicităţii astăzi. Lider este în continuare australianca Ashleigh Barty.

În luna august, Halep va participa la Rogers Cup Toronto (3-11 august) și Cincinnati (12-18 august).

În 2018, ‘Super Simo’ a avut un parcurs aproape perfect în luna august, pe suprafețele rapide din America de Nord. A câștigat Rogers Cup și a pierdut finala de la Cincinnati.

Prin urmare, românca trebuie să apere 1.485 de puncte în clasamentul WTA, doar în luna august. În caz contrar, va pierde mai multe locuri.

Parcursul Simonei Halep la Toronto și Cincinnati contează și pentru stabilirea capilor de serie la US Open, ultimul turneu de Mare Șlem al anului (26 august – 8 septembrie).

turneeHalepantrenamentesimona halepvacantawta
Romania v Croatia, 2019 UEFA European Under-21 Championship, Group C, Football, San Marino Stadium, Serravalle, San Marino – 17 Jun 2019

Varianta Gică Hagi, tot mai cerută pe banca naționalei: „În primul rând ar impune respect!”

cristiano ronaldo

EURO 2020 | Cristiano Ronaldo, după încă un meci care va rămâne în istorie: „Sunt foarte recunoscător”