FOTO | Șoc! Novak Djokovic poate ajunge după gratii! Sârbul ar fi mințit la venirea în Australia

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat marți, 11 ianuarie 2022, ora 09:26,
Novak Djokovic, sursa foto- Profimedia Images
Novak Djokovic, sursa foto- Profimedia Images

Actualul lider ATP continuă să aibă probleme serioase de pe urma deplasării în Australia, astfel că telenovela este departe de a se încheia, deși și-a câștigat dreptul de a rămâne în țară, în ciuda faptului că nu este vaccinat!

La doar o zi după prima „victorie” din 2022, noi informații ies la iveală despre situația lui Novak Djokovic. Concret, sârbul nu ar fi spus adevărul în momentul în care a completat formularul înainte de deplasarea în Australia, iar jurnaliștii din străinătate au venit cu o ipoteză incredibilă.

Astfel, conform The Age, Djokovic a mințit când a completat o secțiune unde era întrebat dacă a călătorit sau nu cu 14 zile înainte să vină în Australia. Liderul mondial a răspuns cu ”nu”, dar australienii au aflat că, după ce a fost găsit pozitiv pe 16 decembrie și a petrecut Crăciunul la Belgrad, acesta ar fi fost și în Spania. Acest lucru îi poate aduce urmări deosebit de grave locului 1 ATP, care riscă până la 12 luni de închisoare.

„E o serioasă ofensă. Oricine completează cu bună știință greșit e pasibil de o pedeapsă civilă pentru fals în declarații și poate sta după gratii până la 12 luni”, se arată în regulile de intrare în Australia.

sursa foto- The Age

Conform sursei menționate mai sus. autoritățile din Australia au luat la cunoștință și acest aspect și studiază cazul chiar în aceste momente. O decizie finală va fi luată cel târziu în cursul zilei de miercuri, astfel că Djokovic continuă să stea pe jar până la hotărârea australienilor.

Citește și ATP, prima reacție în cazul lui Novak Djokovic! Mesaj de ultim moment din partea forului internațional

australiaatpdjokovictenis