FOTO | Start pregătire! Primii jucători ai FCSB-ului care s-au antrenat astăzi la Berceni

Articol de George Drafta - Publicat marți, 14 aprilie 2020, ora 12:55,
cretu si filip

După ce au fost testați încă o dată ieri de coronavirus, fotbaliștii vicecampioanei s-au prezentat astăzi la teren pentru prima ședință de pregătire după aproape o lună. 

Gigi Becali a dat undă verde pentru ca roș-albaștri să revină la antrenamente, însă în grupuri restrânse deocamdată. Astfel, în fiecare zi 3-4 jucători vor fi prezenți la baza de la Berceni pentru a se acomoda din timp cu starea necesară perioadei competiționale. Conform prosport.ro, la antrenamentul din această dimineață au participat Lucian Filip, Ovidiu Popescu, Valentin Crețu și Răzvan Oaidă.

Toți 4 s-au antrenat sub stricta supraveghere a preparatorului fizic al FCSB-ului. După ce testele efectuate de componenții lotului au ieșit negative Gigi Becali a luat decizia să îi scoată pe fotbaliști din izolarea autoimpusă la domiciliu.

Foto: prosport.ro

„După ce au fost testați urmează să facă antrenamente câte 6, 3 pe un teren, 3 pe altul ca să respectăm ordonanțele. Nu vor fi mai mult de 3 jucători pe un teren pentru a se menține distanțarea socială”, a spus patronul FCSB-ului.

CITEȘTE ȘI –>> Licența nu este singura problemă la Dinamo! Gigi Becali râde de câini: “Echipa va muri după aceea”

 

razvan oaidaantrenamentevalentin cretulucian filipfcsbberceniovidiu popescu
eriksen

EURO 2020 | Mesaje speciale pentru Eriksen de la vedetele mondiale din fotbal

Euro2020 D1 Group B Russia Vs Belgium, Saint Petersburg, Russia – 12 Jun 2021

EURO 2020 | Victorie fără emoții pentru Belgia în primul meci de la turneul final! Rusia, prima „victimă”