FOTO VIDEO | 19 ani de la retragerea lui Gică Hagi! Mesajul emoționant transmis de Galatasaray

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat marți, 26 mai 2020, ora 17:38,
hagi galatasaray

Gică Hagi s-a retras din fotbal în 2001, la vârsta de 36 de ani, de la Galatasaray Istanbul. Clubul turc i-a adus un omagiu special ‘Regelui’ și a prezentat câteva dintre golurile și momentele fantastice din cariera românului.

Considerat unul dintre cei mai buni fotbaliști români din istorie, Gheorghe Hagi a jucat pentru Farul Constanța, Sportul Studențesc, Steaua București, Real Madrid, Brescia, FC Barcelona și Galatasaray Istanbul.

Gică Hagi este considerat o legendă la Galatasaray, pentru care a jucat între 1996 și 2001. A câștigat zece trofee: 4 titluri de campion al Turciei, două Cupe ale Turciei și două Supercupe ale Turciei, plus Cupa UEFA și Supercupa Europei.

„Regele” a jucat în 192 de meciuri pentru Galata și a marcat 73 de goluri.

Legenda lui Galatasaray și-a încheiat cariera pe 26 mai 2001 și a adunat o colecție de goluri și trofee, sute de clipe memorabile. Nu te vom uita niciodată, Profesor Hagi!„, este mesajul postat de Galatasaray.

Gică Hagi (55 de ani) a antrenat-o pe Galatasaray în două rânduri – în sezonul 2004 – 2005, când a cucerit Cupa Turciei, şi în sezonul 2010-2011.

galatasarayhagiretrageregica hagi
nationala-romaniei

Un antrenor ofertat în trecut de FRF pune tunurile pe națională: „Rezultatele sunt dezastruoase!”

OctavianPopescu

Un fost internațional analizează oferta record pentru Octavian Popescu: „Suma este enormă”