FOTO-VIDEO | Cum arată noile echipamente ale naționalelor de fotbal ale României

Articol de Vlad Ciotoran - Publicat luni, 22 martie 2021, ora 19:57,
DSC_4181

Noul echipament al reprezentativelor de fotbal a României este gata.

În această săptămână prima reprezentativă de fotbal va participa la prieliminariile Cupei Mondiale din 2022, în timp ce naționala de tineret va juca la Campionatul de fotbal Under 21.

Noua <<armură>> pentru marile provocări din teren şi din tribune pune elementele fundamentale ale identităţii noastre naţionale şi fotbalistice împreună cu spiritul tinerelor generaţii de suporteri şi fotbalişti.

Astfel, tricolorul, simbolurile declinate din blazonul echipei naţionale şi mesajul <<Luptăm Împreună>> se regăsesc într-un format spectaculos care aduce galbenul tradiţional alături de alb, la nivelul şortului, în cromatica echipamentului de bază. Asta pentru ca albastru complet, respectiv albul complet, să caracterizeze celelalte două opţiuni de echipament„, a anunţat frf.ro.

Primii oameni de fotbal care au văzut noul echipament au fost Gheorghe Hagi, Gheorghe Popescu, Miodrag Belodedici, Mirel Rădoi şi Adrian Mutu. Alături au fost tinerii tricolori Radu Drăguşin şi Olimpiu Moruţan, dar şi reprezentanţii României U16, ai fotbalului feminin, futsalului, naţionalei de nevăzători şi a celei de e-fotbal.

Designul realizat de Brandient se împleteşte cu noua tehnologie Joma, care a lansat o nouă linie de echipamente sportive realizate cu ţesături inovatoare şi procese care ajută la reducerea poluării cu plastic şi la reducerea emisiilor de carbon în atmosferă. Materialele plastice, care dăunează grav biodiversităţii, sunt prelucrate în fire de poliester 100% reciclate şi ulterior în peste un milion de metri de ţesătură durabilă care este utilizată pentru fabricarea articolelor de îmbrăcăminte din colecţia de textile Joma, inclusiv noul tricou de joc al Echipei Naţionale„, a mai scris frf.ro.

Citește și VIDEO | Nicolae Dică a prefațat debutul la preliminariile pentru CM 2022: “Va fi foarte greu cu Macedonia de Nord”

 

romaniatricoucum arataechipamentrealitatea
Becali palme

Gigi Becali a transferat un nou atacant la FCSB! Fotbalistul vine din Liga 1

Soccer : Uefa Champions League 2020  2021 : Atalanta 0-5 Liverpool

Care va fi primul meci arbitrat de Ovidiu Hațegan, la EURO 2020