FOTO VIDEO | Simona Halep și Sorana Cîrstea, în topul celor mai frumoase echipamente purtate în ultimul deceniu

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat marți, 31 decembrie 2019, ora 10:06,
simona-halep-sorana-cirstea
simona-halep-sorana-cirstea

Noul sezon în tenisul feminin va începe în doar câteva zile. Până atunci, site-ul WTA a publicat un clasament al celor mai frumoase echipamente purtate de către jucătoare în ultimul deceniu, iar Simona Halep și Sorana Cîrstea se regăsesc pe această listă selectă.

Sportivele alese pentru acest Top 10 al celor mai reușite ținute pe terenul de tenis sunt: Maria Șarapova, Ana Ivanovic, Naomi Osaka, Serena Williams, Caroline Wozniacki, Sorana Cîrstea, Andrea Petkovic, Venus Williams, Simona Halep și Kristina Mladenovic.

New Balance a creat o rochie perfectă pentru tenis pentru participantele la Roland Garros 2019. Acest articol sportiv sofisticat și elegant a fost purtat și de către Sorana Cîrstea. Are un design inovator, care evidențiază talia„, scrie site-ul WTA.

Colaborările aduc mereu un aer nou modei din tenis. Una dintre cele mai bune colaborări a fost când Adidas și-a unit în mod surprinzător forțele cu muzicianul Pharrell Williams pentru colecția US Open 2017, purtată de către Simona Halep și alte jucătoare de top din circuitul WTA. Echipamentul este inspirat din era ’70 a superstarurilor. Nu ne putem sătura de acest stil vintage„, scrie WTA.

CITEȘTE ȘI -> VIDEO | Halep – Ostapenko, finala de la Roland Garros, în topul celor mai mari surprize din ultimii 10 ani

cîrsteasimona halepsorana cirsteawtaechipamenteHalep