FRF a anunțat cine i-a luat locul în lot lui Nedelcu! Vine din Liga 1

Articol de Ciprian Chirilă - Publicat duminică, 11 iulie 2021, ora 14:15,
LOTUL OLIMPIC
LOTUL OLIMPIC

FRF a anunțat că Ronaldo Deaconu a fost convocat de urgență în lotul pregătit de Mirel Rădoi pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo.

Mijlocașul de la Gaz Metan Mediaș l-a înlocuit pe Dragoș Nedelcu, cel care a fost chemat de Fortuna Dusseldorf, noul său club. Formația din a doua divizie din Germania nu i-a permis jucătorului împrumutat de la FCSB să facă deplasarea la Tokyo.

În situația dată, Federația a anunțat că Deaconu i-a luat locul lui Nedelcu în lotul de 22 de jucători pentru Olimpiadă, imediat după ce a finalizat formalitățile impuse de pandemie.

Ronaldo Deaconu

„Rămas cu doar 21 de jucători după ce Nedelcu a fost chemat la noul său club, Mirel Rădoi l-a convocat de urgență pe Ronaldo Deaconu, fotbalistul celor de la Gaz Metan Mediaș. Jucătorul s-a alăturat rapid lotului, asta după ce a parcurs procedurile de testare COVID. Bun venit, Ronaldo!”, se arată în comunicatul emis de FRF.

”ULTIMA ORĂ: Ronaldo Deaconu, convocat de urgență la lotul olimpic! Mijlocașul s-a alăturat cantonamentului de la Mogoșoaia, suntem iarăși 22 de tokyotricolori. LUPTĂM ÎMPREUNĂ”, a fost și mesajul postat de Federația Română de Fotbal pe contul de Facebook.

Programul meciurilor României la Jocurile Olimpice:

Joi 22 iulie
Honduras – România (ora locală 20:00, Kashima)

Duminică 25 iulie
România – Coreea de Sud (ora locală 20:00), Kashima)

Miercuri 28 iulie
România – Noua Zeelandă (ora locală 17:30, Sapporo)

CITEȘTE ȘI –>> DRAGOŞ NEDELCU NU VA PARTICIPA LA JOCURILE OLIMPICE. MIJLOCAȘUL A PLECAT DIN CANTONAMENTUL NAȚIONALEI

dragos nedelcuRonaldo Deaconufrflotul olimpicrealitatea