FRF a decis soarta lui Edward Iordănescu! Anunțul făcut de directorul tehnic Mihai Stoichiță

Articol de Gigi Grigorescu - Publicat marți, 27 septembrie 2022, ora 11:06,
FRF este mulțumită de prestația tricolorilor din ultimele două meciuri, iar Edward Iordănescu va continua ca selecționer al României
FRF este mulțumită de prestația tricolorilor din ultimele două meciuri, iar Edward Iordănescu va continua ca selecționer al României

Naţionala României a câştigat meciul cu Bosnia-Herțegovina cu 4-1, dar a retrogradat în seria a treia valorică din Liga Naţiunilor.

Mihai Stoichiță a anunțat că Edward Iordănescu rămâne selecționerul naționalei

Parcursul dezamăgitor în această competiție a fost salvat, într-o oarecare măsură, pe final, când tricolorii au obținut 4p în ultimele două meciuri. din acest motiv, directorul tehnic al FRF, Mihai Stoichitță, a făcut cunoscut că Edward Iordănescu va continua pe banca tehnică a primei reprezentative.

Acest final ne face să continuăm cu Edi Iordănescu după ce am văzut în ultimele două meciuri, modul în care lucrează la federaţie, pentru felul în care lucrează în teritoriu.

Acelaşi lucru s-ar fi întâmplat şi cu Boloni, dacă ar fi acceptat să vină. Probabil că ajungeam la aceeaşi concluzie, în aceeaşi situaţie ca a lui Edi Iordănescu.

Acum, să vedem ce facem în calificările următoare. Depinde de strategia preşedintelui şi de cei care fac parte din conducerea federaţiei. Nu ne schimbăm de la o zi la alta, cum nu ne schimbam nici în cazul lui Boloni”, a declarat Stoichiţă, la Orange Sport.

realitatealiga natiunilormihai stoichitarealitatea.netEdward Iordănescu