FRH anunță că toate competițiile pe plan intern au fost suspendate

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat vineri, 13 martie 2020, ora 11:47,
csm-bucuresti-scm-ramnicu-valcea
csm-bucuresti-scm-ramnicu-valcea

Coronavirusul lovește și în handbalul românesc. Federaţia Română de Handbal a luat decizia de a suspenda toate meciurile de handbal pe plan intern, până la 31 martie.

Întâlnirea cu Polonia pentru calificarea lotului naţional de senioare la Euro 2020 a fost amânată.

„Federaţia Română de Handbal consideră că sănătatea participanţilor la activitatea handbalistică şi nu numai, trebuie să primeze şi, ţinând cont de setul de măsuri luate în ultima perioadă de către Comitetul Naţional pentru Situaţii Speciale de Urgenţă, de faptul că numărul persoanelor depistate pozitiv cu COVID-19 de pe teritoriul României este în creştere, decide suspendarea tuturor competiţiilor de handbal pe plan intern. Astfel, Consiliul de Administraţie al F.R.H. a decis astăzi, 13 martie, sistarea tuturor competiţiilor de handbal organizate sub egida F.R.H., A.J.H., A.M.H. până la data de 31 martie”, a anunţat FRH.

Alte decizii luate la nivelul FRH:

• dubla cu Polonia contând pentru calificarea lotului național de senioare la Euro 2020, Danemarca și Norvegia, a fost amânată de comun acord cu Federația Poloneză de Handbal pentru perioada 3/4 iunie, respectiv 6/7 iunie 2020.
• participarea lotului național de tineret feminin la stagiul de pregătire de la Izvorani și dubla cu Germania din perioada 15 – 22 martie au fost anulate.
• participarea lotului național de tineret feminin la turneul internațional din perioada 26 – 29 martie, Rusia, a fost anulată.
• participarea lotului național de cadete la Jocurile Mediteraneene din perioada 8 – 12 aprilie 2020 a fost anulată

Citește și ♦ FOTO | Coronavirusul a oprit sportul! COVID-19, pe primele pagini ale ziarelor

FRHhandbal