FRT a făcut anunțul! Cine va conduce destinele echipei de FED Cup a României! Halep o va ajuta

Articol de Ciprian Chirilă - Publicat joi, 18 martie 2021, ora 20:47,
Tenis Romania1

De astăzi, echipa de FED Cup a României are un nou căpitan. Anunțul a fost făcut pe site-ul oficial al Federației Române de Tenis.

După ce căpitanul nejucător, Florin Segărceanu (59 ani), a renunțat în urmă cu o zi la postul pe care îl ocupa, de astăzi, noul căpitan este Monica Niculescu (33 ani), jucătoare aflată încă în activitate, pe locul 53 în clasamentul WTA. Fostul căpitan a ocupat acea funcție din noiembrie 2017.

Monica Niculescu este noul Căpitan al Echipei Naționale de senioare a României, după ce antrenorul Florin Segărceanu a decis să renunțe la funcția de Căpitan-nejucător pe care a ocupat-o începând cu luna noiembrie 2017.

Conducerea FRT își exprimă pe această cale recunoștința față de activitatea depusă de antrenorul Florin Segărceanu alături de echipa de Fed Cup a României, pe care a dus-o spre cea mai bună performanță din istorie, semifinala Grupei Mondiale cu Franța din anul 2019, și îi mulțumește pentru pasiunea și implicarea de care a dat dovadă în cei peste trei ani în care s-a ocupat de destinele Naționalei de senioare a României”, a anunțat Federația Română de Tenis pe site-ul oficial.

 

Prima întâlnire pe care Monica Niculescu o va aborda din postura de căpitan al echipei de FED Cup a României va fi România-Italia, pe 16-17 aprilie, la Cluj-Napoca, din cadrul Grupei Mondiale.

La această acțiune va participa și Simona Halep, care s-a întors în privința deciziei, după ce inițial anunțase că se va concentra pe participarea la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

CITEȘTE ȘI –>> Blocajul prin care trece Serena Williams, prin ochii Simonei Halep! Ce o oprește să facă istorie

 

simona halepmonica niculescuwtarealitateafed cupcăpitan
eriksen

EURO 2020 | Mesaje speciale pentru Eriksen de la vedetele mondiale din fotbal

Euro2020 D1 Group B Russia Vs Belgium, Saint Petersburg, Russia – 12 Jun 2021

EURO 2020 | Victorie fără emoții pentru Belgia în primul meci de la turneul final! Rusia, prima „victimă”