Frustrare mare la Dinamo! Straton: „M-am săturat de atâtea meciuri pierdute” Mesaj de susținere pentru antrenor

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat joi, 02 iulie 2020, ora 22:19,
cătălin-straton-dinamo-1

Dinamo are înfrângeri pe linie sub conducerea lui Adrian Mihalcea, dar jucătorii au încredere în antrenor. După eșecul cu Viitorul, scor 0-1, portarul Cătălin Straton a declarat că Mihalcea nu are nicio vină, iar situația poate fi salvată în ultimele etape ale play-out-ului Ligii 1.

Dinamo ocupă ultimul loc în clasament, după cinci meciuri. La Ovidiu, Virgil Ghiță a înscris în minutul 17, în urma unui corner.

Nu este cel mai bun moment… sincer, m-am săturat de atâtea meciuri pierdute. În seara asta, am avut dorință și cred că va veni timpul să câștigăm. Trebuie să facem o serie de victorii! Este inexplicabil pentru mine, cred că cel puțin un egal sau cel puțin un gol meritam și noi.

Eu cred că în momentul în care joci cu inima și joci pentru familia ta și pentru oamenii ăștia minunați… nu ne rămâne decât să muncim. Sunt sigur că, până la urmă, o vom scoate la capăt. Eu nu-s de acord cu psihologul, dar nu este un lucru rău. De asta există această meserie, să te ajute, nu e nicio rușine.

Nu știu cât este problema lui Mihalcea, eu nu dau vina pe el. Au mai fost perioade grele la Dinamo, deci ar trebui să lăsăm antrenorul deoparte! Nu putem să renunțăm acum! Nu concep să retrogradăm cu Dinamo, sunt sigur că vor veni vremuri mai bune.

E ca și cum ai doi copii și tot aud ceartă în casă că părinții divorțează. La fel e și la noi (n.a. – despre discuțiile privind vânzarea clubului Dinamo). Mă doare, că știu cât suflet pun, dar sunt depășit de situație. Noi trebuie să dăm totul pe teren. Suntem alături de Adi (Mihalcea) și sunt sigur că împreună o vom scoate la capăt„, a spus Cătălin Straton la DigiSport.

Clasamentul play-out-ului Ligii 1

adrian mihalceadinamocatalin stratonliga 1play-outviitorul
Christian Eriksen 22

Medicul Danemarcei, despre intervenţia asupra lui Eriksen: ,,Era clar că era inconştient”

MirelRădoi

Mirel Rădoi a fost în situaţia lui Eriksen la EURO 2008: ,,Am alergat după cărucior în afara terenului”