Fuziunea dintre Farul și Viitorul, aproape de realitate: ”Sper să se rezolve în câteva ore”

Articol de Ciprian Chirilă - Publicat vineri, 11 iunie 2021, ora 22:54,
GHEORGHE HAGI
GHEORGHE HAGI

Posibila fuziune dintre Farul și Viitorul prinde contur cu fiecare zi care trece, iar ultimele declarații confirmă acest lucru.

După ce Cristian Bivolaru, directorul general al clubului patronat de Gheorghe Hagi, a declarat că interesul ambelor cluburi este unul real, Gică Popescu a dezvăluit că negocierile dintre cele două formații sunt într-un stadiu avansat. Președintele Viitorului a anunțat că fuziunea este tot mai aproape și că speră ca aceasta să se realizeze în cel mai scurt timp posibil.

Gică Popescu

”Au avansat (n.n. negocierile dintre Viitorul și Farul). Sper să se rezolve în cât mai scurt timp, în câteva ore, zilele următoare. Cred că șansele de performanță vor fi foarte mari dacă cele două echipe se unesc. Farul rămâne o echipă mare în fotbalul românesc. Cred că este cel mai bine dacă cele două echipe se vor uni.

Mereu am avut în plan să ducem acest proiect pe o treaptă superioară. Nu am putut anul trecut, dar noi vrem să facem un pas către performanță, să ducem clubul către o altă dimenisune, dar nu putem face asta singuri. Există tatonări și sperăm să facem pasul către o nouă dimensiune a clubului”, a declart Gică Popescu, conform ProSport.

Farul Constanţa a retrogradat în Liga 2 la finalul sezonului 2008-2009. În 2016, clubul a retrogradat şi şi-a reînceput drumul din Liga 4, iar în acest sezon a ratat promovarea în prima ligă, în timp ce Viitorul a scăpat de retrogradare.

CITEȘTE ȘI –>> GICĂ POPESCU, DESPRE FUZIUNEA DINTRE VIITORUL ŞI FARUL: ,,VORBESC CU HAGI DE UN AN DESPRE LUCRUL ĂSTA”

gica hagiviitorulfuziuneafarulrealitateagica popescu