Gabi Balint, acid la adresa CFR-ului: „Are doar cărători de pian! E campioană fără să joace fotbal!” – Reacția fostului internațional român!

Articol de Mihai Dragomir - Publicat duminică, 02 octombrie 2022, ora 09:09,
Gabi Balint
Gabi Balint

CFR Cluj a obținut o nouă victorie dramatică după ce a învins Petrolul cu 1-0 (Manea 90+2). Ambele echipe s-au apărat cât mai mult, însă ardelenii au dat lovitura în prelungiri după ce jocul lor nu a fost deloc unul convingător.

Gabi Balint, fostul mare atacant român, a comentat despre tactica campioanei României. Iată ce a spus fostul internațional.

„E campioană fără să joace fotbal!”

„Vreau să spun ce înseamnă fotbalul. Îi auzi pe toți spunând «Ne-am apărat extraordinar. A funcționat apărarea perfect, nu am luat gol». Când vorbește, toată lumea o face din punct de vedere defensiv. Pentru mine nu înseamnă fotbal. Pentru mine, tot ce înseamnă fotbal este ofensiv.

Fotbalul se joacă pe goluri. Trebuie să marchezi, să ai jucători creativi. CFR, echipa campioană, are doar cărători de pian, nu au un pianist. Deac a mai fost, dar e și el într-o lipsă de formă.

Se leagă multe. CFR e o campioană meritorie, dar cu un joc care nu prea e fotbal. Pe undeva, e normal ce se întâmplă la națională. Ăsta e fotbalul românesc. CFR e campioană fără să joace fotbal”, a declarat Gabi Balint, potrivit digisport.ro.

CFR Cluj va juca joi, 6 octombrie, în deplasare, contra celor de la Slavia Praga în etapa a 3-a din grupele Conference League.

gabi balintcfr clujliga 1