Gabi Balint, mesaj vehement pentru conducerea celor de la CSA Steaua: „Aștept să iasă cineva de la club și să spună care sunt problemele! E o lipsă de asumare!”

Articol de Mihai Dragomir - Publicat marți, 09 august 2022, ora 20:44,
Gabi Balint
Gabi Balint

CSA Steaua nu a primit dreptul de a promova în Liga 1 nici în acest sezon. Frustrarea este cu atât mai mare cu cât întreaga suflare stelistă aștepta ceea ce a fost promis de Vasile Dîncu la finalul lunii mai: shimbări care să conducă la obținerea dreptului de promovare.

Gabi Balint, fostul mare atacant român, a transmis un mesaj vehement celor din conducerea „militarilor”. Iată ce a spus fostul internațional român.

„E o lipsă de asumare din partea clubului, o lipsă de comunicare. Birocrația e mare la noi!”

„Sunt la fel de decepționat ca toți suporterii Stelei. Am așteptat un răspuns. Din păcate, vorbesc mai mult în numele lor decât ei, mă gândeam să renunț să mai discut despre clubul Steaua.

Cred că s-a dorit renașterea CSA Steaua, nu din cauza lui Gigi Becali. Sunt niște procese în derulare și asta creează o situație incertă la club. Nu vine nimeni să se asocieze, să aducă bani, atât timp cât sunt procesele respective.

Știu că ministrul Apărării își dorește mult. S-ar putea să vină altul și să fie luat totul de la capăt, nu știm dacă îi place fotbalul. Sunt multe lucruri care se întâmplă.

Sunt sigur că suporterii rămân lângă Steaua, dar sunt sigur că o să conteste conducerea clubului, încă de la primul meci. Dar suporterii au stat lângă echipă și în Liga 4.

Nu e normal ca jucătorii să simtă că joacă meciuri amicale. Ce să le spună antrenorul? Eu aștept să iasă cineva de la club și să spună care sunt problemele, de ce nu s-a găsit o soluție. E o lipsă de asumare din partea clubului, o lipsă de comunicare. Birocrația e mare la noi!”, a declarat Gabi Balint, pentru Digi Sport.

gabi balintcsa steaua