Gabi Balint nu are dubii asupra noului antrenor de la FCSB: „Da, categoric Pintilii va fi peste Charalambous!”

Articol de Mihai Dragomir - Publicat joi, 30 martie 2023, ora 19:05,
Gabi Balint
Gabi Balint

Gabi Balint, fostul mare atacant român, a comentat noua numire de antrenor la FCSB. Bucureștenii îl au de joi, 30 martie, pe Elias Charalambous în calitate de tehnician cu licență PRO.

Mai exact, Balint consideră că tot Mihai Pintilii va fi cel care va coordona echipa. Iată ce a spus.

„Da, categoric Pintilii va fi peste Charalambous!”

„Probabil a fost de MM Stoica. Nu am înețeles de ce s-a mizat pe un antrenor străin. Dar sunt curios să aflu. Oricum nu se schimbă datele problemei. Ierarhia rămâne aceeași. Antrenor principal va fi omul cu banii, antrenor secund va fi Mihai Pintilii, iar antrenor secund 2 va fi acest băiat care a venit. 

Da, categoric Pintilii va fi peste Charalambous. A spus-o patronul. Voi nu ați văzut? A spus că oricine va veni, tot Pintilii va face. A zis că va aduce un antrenor cu licență pentru că e obligat, dar tot Pintilii va conduce. Eu nu-l știu pe Charalambous, nu știu ce poate. Echipa merge bine. 

Nu știu dacă era nevoie de antrenor. Și nu cred că i se va permite prea mult să se implice pentru că s-ar putea să strice ce s-a făcut până acum.

 După aceea, pleci cu un CV frumos. Cei din Cipru știu că ești antrenor la FCSB. Dacă ai câștiga campionatul, te poți duce la o echipă puternică”, a spus Gabi Balint, pentru Digi Sport.

gabi balintfcsb