Gabi Tamaș a dat cărțile pe față: „Am avut ofertă de la Mioveni și am discutat cu Universitatea Cluj!”

Articol de Mihai Dragomir - Publicat duminică, 29 ianuarie 2023, ora 14:44,
Gabriel Tamaș
Gabriel Tamaș

Gabi Tamaș a semnat la 39 de ani cu Concordia Chiajna, echipa din Liga 2, până la finele actualului sezon. Se pare că fundașul central a fost în tratative cu două formații din primul eșalon.

Mai exact, Tamaș a recunoscut că a vorbit atât cu cei de la CS Mioveni, cât și cu cei de la U Cluj, una dintre fostele sale formații.

„Am avut ofertă de la Mioveni și am discutat cu Universitatea Cluj!”

„Am avut discuții cu cei de la Mioveni! Singura problemă a fost că nu semnase Dică. Este foarte greu să mă duc la o echipă fără antrenor. Și dacă semnam, mai așteptam până semna domnul Dică, mai aveam doar o săptămână de pregătire. Vă dați seama, am și eu 39 de ani. Riști puțin, nu? Te antrenezi trei-patru zile și hai să intrăm pe teren și să jucăm un meci oficial.”, a declarat Tamaș, conform ProSport.

„Am avut niște discuții și cu dânșii (n.r. – Universitatea Cluj). Am o relație foarte bună cu domnul președinte, Radu Constantea, cu cei care lucrează la club. Păstrez legătura, m-am atașat de ei atunci când am fost acolo. N-a fost să fie! N-am avut vreo ofertă clară de la ei, au fost doar câteva discuții!”, a mai spus Tamaș.

gabi tamas