Galatasaray insistă pentru Nicușor Stanciu! Prima ofertă a turcilor, sub așteptările celor de la Slavia

Articol de Alexandru Dan - Publicat marți, 06 iulie 2021, ora 14:12,
Stanciu, sursa- Profimedia Images
Stanciu, sursa- Profimedia Images

Internaționalul român pare că reprezintă o țintă clară pentru vicecampioana Turciei, care a înaintat deja prima ofertă concretă pentru Nicușor Stanciu!

Evoluțiile lui Nicușor Stanciu din ultimul sezon au intrat sub atenția cluburilor din Europa, iar Galatasaray Istanbul este prima echipă care s-a înscris în cursa pentru semnătura sa. Desemnat cel mai bun jucător străin din Cehia în sezonul precedent, mijlocașul român este dorit de Fatih Terim la formația sa, iar conducerea clubului a făcut deja prima propunere concretă.

Sursa foto: Profimedia Images

Potrivit informațiilor Isport, turcii au făcut deja o ofertă de 4.500.000 de euro, sumă cu care, Slavia Praga nu este de acord însă. Cehii sunt dispuși să renunțe la Stanciu contra sumei de 5.000.000 de euro, cu doar 500.000 de euro mai mult decât au oferit recent cei de la Galatasaray. Șansele ca mutarea să se realizeze în cele din urmă sunt însă destul de mari, mai ales după ce oficialii din țara semilunei ar fi dispuși să includă în transfer și anumite bonusuri, care ar crește valoarea tranzacției.

Conform sursei menționate anterior, Nicușor Stanciu s-a arătat încântat de interesul celor de la Galatasaray și este dispus să meargă în Superliga Turciei. 7.000.000 de euro este cota de transfer a românului în acest moment, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.com. 45 de partide, 16 goluri şi opt pase decisive reprezintă bilanțul lui Stanciu în ultimul sezon pentru Slavia Praga.

Citește și NICOLAE STANCIU A REFUZAT SĂ ÎNGENUNCHEZE ÎNAINTEA MECIULUI CU ANGLIA. CE SPUNE JUCĂTORUL ROMÂN

oferta stanciuslavia pragagalatarsaraystanciurealitatea