Galatasaray nu renunță la Stanciu! Turcii anunță ce salariu uriaș i se pregătește românului

Articol de Alexandru Dan - Publicat joi, 08 iulie 2021, ora 13:59,
Stanciu, Foto: Michal Beránek (Profimedia)
Stanciu, Foto: Michal Beránek (Profimedia)

Internaționalul român pare că reprezintă o țintă clară pentru vicecampioana Turciei, care a înaintat deja prima ofertă concretă celor de la Slavia Praga!

Evoluțiile lui Nicușor Stanciu din ultimul sezon au intrat imediat sub atenția cluburilor din Europa, iar Galatasaray Istanbul este prima echipă care s-a înscris în cursa pentru semnătura sa. Desemnat cel mai bun jucător străin din Cehia în sezonul precedent, mijlocașul român este dorit de Fatih Terim la formația sa, iar conducerea clubului a făcut deja prima propunere concretă.

Potrivit publicației turce Hurriyet, conducătorii celor de la Galatasaray sunt dispuși să îi ofere mijlocaşului român nu mai puţin de 1,3 milioane de euro pe sezon. Acest salariu l-ar tenta cu siguranță pe Stanciu, însă mai întâi va trebui ca Slavia Praga să își dea acceptul pentru plecarea tricolorului.

Campioana Cehiei ar fi dispusă să renunțe la jucător contra sumei de cinci milioane de euro, iar turcii au pus deocamdată pe masă 4.5 milioane de euro, cu doar 500.000 de euro mai puțin față de ceea ce au cerut cei de la Praga.

Un alt detaliu important este acela că Nicușor Stanciu s-a arătat încântat de interesul celor de la Galatasaray și este dispus să meargă în Superliga Turciei. 7.000.000 de euro este cota de transfer a românului în acest moment, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.com. 45 de partide, 16 goluri şi opt pase decisive reprezintă bilanțul lui Stanciu în ultimul sezon pentru Slavia Praga.

Citește și GALATASARAY CAUTĂ NOUL NUMĂR 10 PRINTRE JUCĂTORII ROMÂNI. PE CINE AU PUS OCHII TURCII

stanciutransfer stanciugalatsarayslavia pragarealitatea