GAME OVER! Fanii Petrolului, mesaj radical pentru Mihailovici&Co: ”Luăm clubul înapoi cu orice preț și prin orice mijloace!”

Articol de Alexandru Dan - Publicat sâmbătă, 21 noiembrie 2020, ora 20:50,
suporteri

Petrolul Ploiești a pierdut astăzi pe terenul celor de la ASU Poli Timișoara al doilea meci consecutiv în campionat, iar acest lucru i-a scos din minți pe suporteri, care au luat imediat atitudine!

Viorel Moldovan și elevii săi au făcut un nou pas greșit în lupta pentru promovarea în Liga 1, „lupii galbeni” ajungând la 5 înfrângeri în cele 12 meciuri jucate în Liga 2, iar șansele de îndeplinire a obiectivului stabilit la începutul sezonului sunt cu fiecare etapă din ce în ce mai mici.

Aceste rezultate i-au făcut pe suporterii petroliști să își exprime strigătul de disperare prin intermediul unui comunicat emis de către cei de la Peluza 1 „Ilie Oană”, prin care cer demisia tuturor celor din conducere, dar și plecarea multora dintre jucători.

Am ajuns la capătul răbdării! Punem punct aici umilinței cu care este tratat clubul nostru drag! Nu mai acceptăm ca Petrolul Ploiești să fie folosit de un grup de interese și de personaje care au dovedit că nu au capacitatea să managerieze decât cluburi de fotbal care evoluează la nivelul Ligii a IVa.

Prin acest comunicat de presă, Peluza I Ilie Oană solicită public demisia întregii conduceri a Petrolului Ploiești. Totodată, îi solicităm domnului Mădălin Mihailovici, CEO Veolia, partenerul finanțator al clubului nostru, ca până la finalul acestui tur de campionat să înceteze cu minciunile și promisiunile și să accepte singura variantă pe care noi o agreăm: transformarea Petrolului într-un club profesionist de fotbal.

În cel mai scurt timp, noi, cei care am pus bazele asociației sportive care deține brand-ul ”FC Petrolul Ploiești”, vom prezenta noua conducere a clubului pe care o agreăm și în care avem încredere că poate îndeplini obiectivele acestui an.

Citește și EXCLUSIV | Paul Anton este optimist în privința lui Dinamo: “Sper ca după meciul de aseară să deblocăm toate problemele de la club!”

Partenerul finanțator are din acest moment două variante, fie va accepta propunerea noastră, fie îi solicităm să se retragă de la Petrolul Ploiești și să cedeze ACS Petrolul 52, așa cum noi i-am cedat echipa și le-am acordat încrederea necesară în tot acest timp.

De altfel, solicităm ca împreună cu cei vinovați de acest dezastru să plece și toți jucătorii aduși pe comisioane frumoase.

Petrolul e al nostru și așa va rămâne! Dacă nu veți înțelege acest lucru îl vom lua înapoi din mâinile acestor afacerişti cu orice preț și prin orice mijloace!, a transmis Peluza 1 „Ilie Oană”, pe Facebook.

Petrolul Ploiești este la a doua înfrângere consecutivă în Liga 2, după înfrângerea drastică din etapa trecută în fața formației Aerostar Bacău, scor 1-4. „Lupii galbeni” sunt departe de parcursul pe care îl dorea întreaga suflare petrolistă, astfel că sunt în acest moment abia pe locul 10, cu 17 puncte acumulate după 12 meciuri disputate în acest sezon al ligii secunde.

Citește și Veste proastă pentru Dinamo! Unul dintre titularii lui Contra s-a accidentat în meciul cu Voluntari: “Sunt la spital!”

suporteripetrolulcomunicatrealitatealiga 2
rednic

Mircea Rednic, despre situaţia lui Dinamo şi de ce nu mai poate antrena la Rapid

Kazakhstan Soccer Europa League Astana – Partizan

Dorin Rotariu, aproape de transfer: „E o echipă de cupele europene”