Gest impresionant al clubului maghiar Veszprem, la adresa lui Marian Cozma, înaintea meciului cu Dinamo

Articol de Vlad Ciotoran - Publicat joi, 28 octombrie 2021, ora 15:58,

Dinamo o va înfrunta pe Veszprem în etapa a șasea din Liga Campionilor la handbal masculin, de la ora 19:45. Cele două cluburi sunt legate de fostul handbalist Marian Cozma, care a fost înjunghiat mortal în 2009, în Ungaria.

Înaintea meciului de handbal, o delegație din partea clubului maghiar a depus o coroană de flori la mormântul lui Marian Cozma. De asemenea, tatăl fostului sportiv, Petre Cozma, a primit un tricou și o minge cu autografele handbaliștilor de la Veszprem.

Citește și NEWS ALERT | SPORTIV ROMÂN DIN LOTUL OLIMPIC APARE ÎN DOSARUL VACCINĂRILOR FICTIVE! SOȚIA SA E ȘI EA IMPLICATĂ

„Astăzi nu este doar despre meciul cu Dinamo București. Zoltán Csík și László Nagy au vizitat cimitirul Pipera din București, unde în numele clubului au fost la mormântul fostului nostru jucător remarcabil Marian Cozma și au înmânat tricoul și mingea semnate de echipă tatălui lui Petre Cozma. Pasăre, nu te vom uita niciodată!”, au transmis reprezentanții clubului maghiar, pe contul de Facebook.

Marian Cozma și-a găsit sfârșitul la doar 26 de ani, pe 8 februarie 2009, după ce a fost înjunghiat mortal în inimă, în timp ce sărbătoarea nașterea copilului unuia dintre colegii săi de la Veszprem.

Citește și DEZVĂLUIRI TERIFIANTE DESPRE UN CELEBRU ANTRENOR ROMÂN: „BĂTAIA ERA PREZENTĂ TOT TIMPUL. TE LOVEA CU NIȘTE GHIULURI”

liga cmapioniormarian cozmapasaredinamoveszpremhandbal