Gheorghe Hagi a dezvăluit strategia Farului pentru sezonul viitor: „Noi suntem în suferinţă acum”

Articol de Gigi Grigorescu - Publicat sâmbătă, 03 iunie 2023, ora 17:28,
Gheorghe Hagi
Gheorghe Hagi

Managerul Farului Constanța, Gheorghe Hagi, a anunțat că în sezonul viitor va pune mai mult accent pe jucătorii străini, în special brazilieni.

Nu putem să găsim totul la noi”, recunoaște Gheorghe Hagi

Fostul fotbalist brazilian Eric, cel mai bun marcator străin din România, a fost coptat în staff-ul tehnic al Farului la sfârșitul lunii februarie. Managerul Gheorghe Hagi a dezvăluit motivele pentru care l-a adus pe sud-american.

Eric a venit pentru brazilieni. Vrem să luăm brazilieni. Vrem să facem ceva. Nu se schimbă nimic. Întotdeauna o să am o idee clară, unde mă duc şi ce fac. Doar nu plec de acasă şi nu ştiu unde ajung!

Avem brazilieni şi el trebuie să traducă. Riva a venit, e brazilian. Unul poate să fie francez, altul brazilian. Ne uităm şi la străini, dacă am zis că trebuie să devenim globali.

Trebuie să devenim mai buni. Nu putem să găsim totul la noi. Mai ales când suferim. Că noi suntem în suferinţă acum.

Trebuie să găsim ceva afară, care să ne ajute să urcăm. O să vedeţi mai multe transferuri din afară. Românii o să fie baza, dar ne mărim numărul de străini.

Am zis ce gândesc. Sunt mulţi străini. Suntem atenţi la toate detaliile. Urmărim mai mulţi. Luăm decizii împreună”, a spus el, la un podcast.

gheorghe hagi