Gheorghe Mustaţă a răbufnit după ultima gafă comisă de Steaua: ,,Echipa costă milioane de euro şi te vaiţi că nu sunt bani de pensii”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat joi, 29 aprilie 2021, ora 08:31,
Gheorghe Mustață
Gheorghe Mustață

Gheorghe Mustaţă, liderul de galerie al celor de la FCSB, a reacţionat din nou după ce s-a comis o gafă incredibilă la noul stadion Steaua.

Greşeala comisă de către cei de la Steaua, dezvăluită chiar de Mustaţă este aceea că numele lui Hagi apare lista de jucători care au câştigat Cupa Campionilor în 1986, pe instalaţia care împrejmuieşte nous stadion din Ghencea.

Liderul de galerie de la FCSB se întreabă acum cum se poate întâmpla o asemenea eroare la un club ca cel din Ghencea. Mustaţă susţine că ştie de această greşeală de o săptămână de zile.

,,În momentul în care vii și faci niște afirmații cum că pe stadionul din Ghencea nu poate juca decât o singură echipă, cea din Liga 3, care costă atâtea milioane de euro și te vaiți pe la televizor că nu există bani de pensii, bani de alocații… Cine va plăti această eroare care va costa foarte mulți bani, din punctul meu de vedere. Cine a dat acea listă că în 1986 era Gică Hagi care este feblețea mea și a tuturor suporterilor Stelei…

SURSA FOTO: GSP.ro

Cum poți să spui că ai câștigat Cupa Campionilor cu Hagi pe teren? După 7 luni (n.r. de la câștigarea trofeului), Hagi a fost luat prin transfer de la Sportul Studențesc, a fost adus la Steaua cu o lună înainte să se câștige Supercupa Europei.

Nu poți să faci asemenea greșeală când știi că o fostă glorie a Stelei, Hagi, care este un rege al fotbalului românesc… (n.r. Cum e posibil să faci o greșeală ca asta?) Întrebați-i pe ei că eu de greșeală știu de o săptămână! Nu este treaba mea că ei nu răspund.

Domnul Florin Talpan a spus că așteaptă greșelile noastre ca dânsul să le scoată în evidență. Păi, atâta timp cât tu vii în fața instanței și spui că nu vrei să pui la dispoziție anumite documente, că ne folosim de ele noi ca a asociație a suporterilor…”, a declarat Gheorghe Mustaţă, potrivit ProSport.

Sursa: CNI

Citeşte şi Gheorghe Mustaţă aruncă bomba: ,,Florin Talpan l-a dat în judecată pe noul comandant! Nu mai e susţinut de nimeni”

steauarealitateafcsbhagigheorghe mustață