Gheorghe Mustață, mesaj războinic înainte de FCSB-Saburtalo: „Dică va fi primit așa cum merită/ Dacă nu se califică joi, să se lase de acest sport!”

Articol de Mihai Dragomir - Publicat marți, 26 iulie 2022, ora 09:18,
Gheorghe Mustata
Gheorghe Mustata

Gheorghe Mustață, liderul Peluzei Nord a FCSB-ului, a transmis un mesaj puternic înaintea meciului de joi din Conference League. FCSB, rămasă fără antrenor după demisia lui Toni Petrea, este în căutarea unui nou tehnician, iar Nicolae Dică este numele vehiculat să preia echipa.

Mustață a transmis că Dică va fi primit așa cum se cuvine, deoarece le-a demonstrat fanilor că este un adevărat stelist. Cât despre jucătorii FCSB-ului, liderul Peluzei Nord a declarat că s-a săturat de umilințe și insuccese.

„Pentru noi, Dică e un mare stelist! Jucătorii trebuie să treacă examenul!”

„Dică va fi primit așa cum merită să fie un mare stelist. Dică a spus mereu că Steaua (n.r. FCSB) este echipa din Liga 1. Pentru ca noi să fim total de partea lui, Dică trebuie să negocieze corect contractul cu Gigi. Altfel, să-și asume.

Acele ieșiri publice (n.r. ale lui Gigi Becali) pot dauna unor tineri de 20 și ceva de ani. Îi poate critica în privat, nu la televizor. Pentru noi, Dică e un mare stelist. Este memorabil comentariul cu golul lui de la Kiev, în Champions League.

Pentru Peluza Nord, meciul de joi (n.r. FCSB-Saburtalo) este de totul sau nimic. Jucătorii trebuie să treacă examenul. Liniștea depinde de jocul din Conference. Dacă vor suferi o nouă umilință nu cred că voi mai putea ține suporterii alături de mine, în peluză. Să ne arate că sunt fotbaliști, că de jucători suntem sătui.

Dacă nu se califică joi, să se lase de acest sport. Nu au ce căuta la această echipă„, a declarat Gheorghe Mustaţă, pentru Realitatea Sportivă.

Ce spune Becali despre Nicolae Dică!

„Am lucrat cu el, am avut rezultate. E un om cuminte, poți să lucrezi oricând, dar să vedem acum”, a declarat Gigi Becali, pentru Pro Arena.

Dică a fost antrenor principal la FCSB în perioada iunie 2017 – decembrie 2018, fiind ultimul tehnician care a dus echipa în primăvara europeană. Atunci, bucureștenii erau eliminați de Lazio (2-5 la general) în 16-imile de finală din Europa League.

nicolae dicăfcsbgheorghe mustață