Gheorghe Popescu și-a amintit că e consilier pe probleme de sport în Guvern: „Am discutat despre modalităţi cu privire la finanţare”

Articol de Gabriel Ion - Publicat joi, 28 martie 2024, ora 23:18,
Gheorghe Popescu și Marcel Ciolacu
Gheorghe Popescu și Marcel Ciolacu

Fostul internaţional Gheorghe Popescu a discutat cu premierul Marcel Ciolacu despre noi modalităţi şi reglementări cu privire la finanţarea sportului.

Gheorghe Popescu a discutat cu premierul Marcel Ciolacu despre modalităţi cu privire la finanţare

Popescu a subliniat că finanţarea academiilor şi cluburilor de fotbal, dar şi a sportului, în general, se află în topul priorităţilor sale şi speră ca mai multe cluburui să poate primi sprijin financiar în viitorul apropiat.

Finanţarea academiilor şi cluburilor de fotbal, dar şi a sportului, în general, se află în topul priorităţilor mele în calitate de consilier pe probleme de sport în cadrul Guvernului.

Am discutat cu premierul Marcel Ciolacu despre noi modalităţi şi reglementări cu privire la finanţarea sportului, pentru ca mai multe cluburi să poată primi sprijin financiar în viitorul apropiat.

Mă bucur că, după un proiect grandios precum Campionatul European desfăşurat la Bucureşti, ne aflăm în faţa unui nou proiect extrem de important pentru viitorul sportului din România”, a scris Popescu pe Facebook.

Alături de un mare campion! Îl voi susţine total pe Gheorghe Popescu în proiectul său pentru fotbalul şi sportul românesc”, a transmis, la rândul lui, Ciolacu.

Președintele Farului a fost numit în ianuarie 2018 consilier de stat în cadrul aparatului propriu de lucru al prim-ministrului, Vasilica Dăncilă la vremea respectivă.

După o lună a fost eliberat la cerere și numit „consilier onorific al premierului în domeniile promovării programelor de sport şi susţinerii proiectelor de dezvoltare a structurilor sportive, precum şi în legătură cu organizarea Turneului final al Campionatului European de Fotbal 2020”, făr să fie renumerat.

În decembrie a fost numit consilier al premierului Nicolae Ciucă pe probleme de sport, funcție pe care o deține și în ziua de azi.

Marcel Ciolacuguvernul romanieigheorghe popescu