SONDAJ: Cine ați dori să fie următorul selecționer al României?

Gheorghe Ştefan, o nouă lovitură! Fostul patron de la Ceahlăul, condamnat la la 4 ani și 9 luni de închisoare pentru trafic de influență și spălare de bani

Articol de Mihai Cristian - Publicat marți, 12 octombrie 2021, ora 21:38,
Gheorghe „Pinalti” Ștefan
Gheorghe „Pinalti” Ștefan

Gheorghe Ştefan, fostul patron al celor de la Ceahlăul Piatra Neamţ a primit o nouă lovitură din partea instanţei. Acesta a fost condamnat la la 4 ani și 9 luni de închisoare pentru trafic de influență și spălare de bani.

Decizia dată de Tribunalul Bucureşti vine în dosarul ce priveşte fraudarea Companiei Naționale Poșta Română.

Mai exact, în luna mai a anului 2017, Gheorghe Ştefan a fost condamnat în acest dosar tot de Tribunalul Bucureşti la 8 ani de închisoare, însă Curtea de Apel Bucureşti a anulat sentinţa dată  şi a dispus rejudecarea cazului.

Astfel, fostul patron de la Ceahlăul a fost condmanat la 4 ani de închisoare pentru trafic de influenţă şi la 3 ani şi şase luni pentru spălare de bani. Acesta a fost achitat pentru instigare la abuz în serviciu contra intereselor publice, potrivit Fanatik.

După ce instanţa a constat faptul că pedepsele sunt complementare cu alte condamnări definitive primite de Gheorghe Ştefan în mai multe dosare penale, a rezultat în final o pedeapsă finală de 4 ani şi 9 luni închisoare. Din această pedeapsă se vor scădea şi perioadele pe care Gheorghe Ştefan le-a mai petrecut în arest preventiv sau penitenciar, respectiv 29 octombrie 2014 – 19 iunie 2015, 3 octombrie 2016 – 20 septembrie 2017 şi 29 iunie 2018 – 15 noiembrie 2018, mai scrie sursa citată.

Decizia nu este una definitivă şi poate fi atacată cu apel. Gheorghe Ştefan se află deja în spatele gratiilor, după ce pe data de 14 septembrie a primit o condamnare definitivă de 4 ani şi şase luni de închisoare în dosarul Giga TV.

condamnaregheorghe stefanceahlaulrealitateainchisoarepiatra neamt