Giani Kiriță „îi mitraliază” pe „Câini”-Ce nu i-a plăcut la meciul cu FCU Craiova: „Ţine şi de jucători şi de antrenor!”

Articol de Mihai Dragomir - Publicat duminică, 21 aprilie 2024, ora 13:28,
GIANI KIRIȚĂ
GIANI KIRIȚĂ

Dinamo a obținut doar o remiză cu FCU Craiova în deplasare. Partida s-a încheiat 1-1 după ce gazdele au egalat în ultimul minut.

Giani Kiriță nu a avut milă de fosta sa echipă. Fostul jucător al „Câinilor” a criticat prestația formației bucureștene.

„Ţine şi de jucători şi de antrenor!”

„Punctele pierdute contează foarte mult. Mă aşteptam să fie pe viaţă şi pe moarte. Singura realizare a lui Dinamo a fost golul, 3 contra 4 au reuşit să marcheze. Au făcut multe faulturi în preajma careului, de acolo a venit şi golul.

Norocos, a vrut să dea cu capul, a dat cu umărul, dar până la urmă tot din lovitură liberă bine. Mă aşteptam la un alt meci. Când vrei să te salvezi, trebuie să ai dăruire, să mori pe teren. La 1-0 să mai mergi să marchezi. Nu merge mereu să ai noroc. Cu Poli Iaşi ai avut noroc. Acum ce facem? Jucăm la noroc şi ghinion? E vorba şi de jucători. Când ai 1-0, te duci peste ei şi marchezi şi golul doi. Dacă nici cu FC U Craiova nu marchezi, cu nimeni. Este cea mai slabă, foarte deschisă, fără pic de forţă în ea, fără presiune. Fără absolut nimic. Am avut mai mulţi în tribună decât ei.

La noi, la Dinamo, când zici pe viaţă şi pe moarte, trebuie să ieşi cu tricourile murdare. La 1-0 zici că eram salvaţi, că jucăm în play-off, nu la retrogradare. Te retragi, ţine de jucători. Du-te în pressing, că e loc. Faci un 1-1 amărât care nu te ajută cu nimic. Ţine şi de jucători şi de antrenor.

Va fi un meci foarte greu cu Botoşani. Au scăpat victoria printre degete la Hermannstadt. Sunt foarte mulţi străini în echipă şi e greu să vorbim de dăruire pentru Dinamo. Cine să ţi-o dea? Mă aşteptam să începem foarte tare, să fim agresivi şi să luăm cele trei puncte. La Botoşani, va fi foarte greu”, a spus Giani Kiriță, conform celor de la Fanatik. 

giani kiritadinamo