Gianluigi Buffon, coleg cu Dennis Man și Mihăilă la Parma. Anunțul presei din Italia

Articol de Valentin Walter - Publicat luni, 14 iunie 2021, ora 18:17,
Italian football Serie A match – Juventus FC italian football Serie A season 2020/2021 (Archives)
Italian football Serie A match – Juventus FC italian football Serie A season 2020/2021 (Archives)

Fostul campion mondial cu Italia, Buffon ar putea deveni coechipier cu Dennis Man și Valentin Mihăilă. Gianluigi Buffon, fostul portar al lui Juventus a decis să-și continue cariera la Parma.

 

După ce s-a despărțit de „Bătrâna Doamnă” la finalul sezonului trecut, legendarul portar italian, Gianluigi Buffon a primit mai multe oferte, printre care și una de la Besiktas, însă își dorește să pună umărul la promovarea Parmei în Serie A, formație la care și-a început cariera. Ajuns la 43 de ani, Buffon vrea să mai joace doi ani în Italia și ar putea deveni coechipier cu românii Dennis Man și Valentin Mihăilă. Potrivit celor de la Gazzetta dello Sport, Gianluigi Buffon va semna un contract pe doi ani cu formația de pe „Ennio Tardini”.

 

 

Parma, Juventus și PSG sunt echipele la care a evoluat Gianluigi Buffon, de-a lungul carierei. 176 de selecții a adunat Buffon la naționala Italiei, 29 de de trofee reprezintă bilanțul portarului în vârstă de 43 de ani,  printre care Cupa Mondială, 10 titluri de campion în Serie A și Cupa UEFA.

 

Citește și ÎNCĂ UN ROMÂN LÂNGĂ MAN ȘI MIHĂILĂ? ANUNȚUL PRESEI DIN ITALIA

 

 

dennis manjuventusvalentin mihailagianluigi buffonfotbal externparmaitaliarealitatea