Gică Craioveanu, șocat de despărțirea dintre CSU Craiova și Reghecampf: „Mă surprinde! S-a pariat pe el!”

Articol de Mihai Dragomir - Publicat luni, 18 septembrie 2023, ora 21:27,
Gică Craioveanu
Gică Craioveanu

Laurențiu Reghecampf a rezistat doar 7 etape pe banca celor de la CSU Craiova în cadrul celui de-al doilea mandat la echipă.

Tehnicianul va semna cu un club din Arabia Saudită. Plecarea acestuia l-a șocat pe Gică Craioveanu. Fostul director de imagine al clubului nu vede un viitor strălucit pentru echipa lui Mihai Rotaru.

„Mă surprinde! S-a pariat pe el!”

Mă surprinde, normal! Mă surprinde pentru că s-a pariat pe Reghe, s-a pariat pentru un proiect în care el era personajul principal. Şi uite, după foarte puţin timp pleacă. Va fi greu pentru că echipa începuse să se obişnuiască cu sistemul lui de joc, cu metodele lui de joc şi de antrenament.

Dacă va veni cineva, va trebui să vină cineva care să continue pe acest sistem de joc. Este foarte greu la o echipă să vină un antrenor cu un sistem nou, pentru ca vi nevoie de timp. Ştim cu toţii că nu numai la Craiova, dar niciunde în fotbalul românesc nu există timp pentru a aştepta, să fie o criză de rezultate. De asta sunt surprins şi nu îmi place. Eu speram ca Reghe să rămână pentru că s-a pariat pe el şi s-a avut încredere în el.

Dar dacă e o ofertă bună pentru el, pentru familia lui, trebuie să înţelegem. Toţi suntem profesionişti”, a declarat Gică Craioveanu, pentru AS.ro.

gica craioveanucsu craiova