Gică Hagi a răspuns criticilor aduse după comparația lui Ianis cu Zidane: „Cine l-a cunoscut știe că am dreptate!”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat joi, 22 octombrie 2020, ora 08:28,
Gică Hagi
Gică Hagi

„Regele” a avut un nou discurs spumos despre fiul său, Ianis Hagi, despre care spune că are foarte multe calități, unele pe care nici el nu le-a avut!

Gică Hagi, a vorbit din nou despre fiul său, Ianis Hagi, care a tot fost criticat după prestațiile slabe din meciurile echipei naționale, dar care a fost asemănat de către tatăl său cu Zinedine Zidane.

„Regele” a făcut noi declarații prin care susține că Ianis are toate atuurile să ajungă un fotbalist mare și așteaptă foarte mult de la acesta, deoarece are toată cariera în față.

„Am zis că nu seamănă cu mine, am zis că e mai pe stilul lui Zidane. Nu contează cum s-a speculat această declarație, noi mergem mai departe, iubim fotbalul, iar timpul o să aducă răspuns. 100% Ianis nu seamănă cu mine. Nu ca ADN, ca tip de jucător.

Doar sus seamănă cu mine, jos are altfel de picioare, e mai înalt, e mai frumos ca mine, vorbește engleză, eu nu vorbesc, are un joc elegant, e un decar autentic. Are viziune în teren, e inteligent, are personalitate. E dreptul meu să spun astea, scuzați-mă. Cine l-a cunoscut știe că am dreptate!”, a declarat Gică Hagi pentru Telekom Sport.

Gică Hagi a nominalizat apoi și alți tineri fotbaliști români care sunt pe placul său, dar a făcut și o comparație între cariera sa de fotbalist și cea a lui Ianis de până acum.

„Atenție, eu nu am zis că Ianis e mai mare ca mine! Duceți lucrurile în ridicol. Nu comparați un om cu o carieră, totul e finit în cazul meu, cu cineva care abia a scos capul și care are un viitor. Nu duceți totul în ridicol. Tratați-l și pe el cum îi tratați pe ceilalți. Îmi place de el cum îmi place și de Coman, de Man.

Dacă îmi place, ce să fac? Să îmi tacă gura și să zic că Cicâldău, că Răzvan Marin nu sunt buni?! Comparați-l cu mine când va avea 35 de ani. Atunci putem să zicem.”, a mai completat „Regele”.

Citește și EXCLUSIV | Un jucător de legendă a dat verdictul: „Cum să-l compari pe Hagi cu Dobrin?! E cam greu”

laude hagiianis hagirealitateagica hagistranieri