Gică Hagi, cerut la echipa națională: ”Părerea mea este că trebuie curățat tot și fără influență politică!”

Articol de Mihai Popescu - Publicat duminică, 10 septembrie 2023, ora 22:42,
Gheorghe Hagi
Gheorghe Hagi

Reprezentativa României a remizat, sâmbătă seară, pe Arena Naţională, scor 1-1, cu selecţionata Israelului, într-un meci din grupa I de calificare la Campionatul European din 2024. Tricolorii au 9 puncte, înregistrând până acum două victorii şi trei remize.

După meci, Mitica Dragomir l-a cerut la națională.

“Sunt de acord cu Hagi la națională. Dar părerea mea este că trebuie curățat tot și fără influență politică. Eu am mare încredere în Ciolacu că va face ceva pentru că îi place. A făcut și la Buzau o treabă bună. Dar nu cred, e Ponta acolo care pune piedică și nu va putea face nimica. Dâncu și Ponta sunt groparii fotbalului românesc.

Cine nu ar fi de acord cu Hagi la națională? Încă odată vă spun, Edi Iordănescu a scos mai mult decât extraordinar dintr-o echipă de divizia B, bună la noi în România. Eu vă spun că și la gol portarul a stat prea pe colțul scurt.

În viața mea nu am văzut acasă, să aibă o echipă Israel, nu Spania, că Spania ne dă 15, o echipă ca Israelul să aibă 6-7 ocazii și două bare, parcă eram cu buletinul în mână nu știam cu ne cheamă ca fotbaliști. Să nu avem un fotbalist să facă un dribling”, a declarat Dumitru Dragomir.

 

echipa nationalamitica dragomirgica hagi