Gică Hagi îi dă replica lui Lupescu, care i-a spus că se autoprupune la națională: „E eronat să crezi asta!”

Articol de Alexandru Dan - Publicat joi, 22 octombrie 2020, ora 10:34,
hagi gica

După rezultatele dezastruoase înregistrate de prima reprezentativă a României, foarte mulți oameni din fotbalul românesc au criticat în termeni duri mandatul lui Mirel Rădoi!

Săgeți trimise între liderii Generației de Aur! După ce Gheorghe Hagi a lăsat de înțeles că există posibilitatea să accepte o eventuală ofertă pentru preluarea echipei naționale, Ionuț Lupescu a reacționat imediat. Fostul dinamovist este de părere că numirea lui Hagi nu ar fi potrivită, deoarece ar isca foarte multe comentarii.

„Văd că Gică se tot autopropune, el vrea, pentru că foarte mulți jucători au trecut prin Academia lui, îi cunoaște. Pe de altă parte, marea problema ar fi că și-ar antrena propriul fiu și atunci vor începe discuții. Mie chiar îmi place Ianis, e talentat, are valoare, dar, indiferent ce-ar face Gică, s-ar isca tot felul de comentarii!, a declarat Ionut Lupescu pentru Gazeta Sporturilor.

Reacția „Regelui” a venit imediat și spune că nu a luat în calcul o eventuală preluare a primei reprezentative, deoarece România are un selecționer de perspectivă, care a început un drum. Hagi chiar îl îndeamnă pe această cale pe Mirel Rădoi să nu demisioneze.

A fost o greșeală a lui Lupescu. Când m-am autopropus eu? Scuză-mă, fiecare poate să își spună opinia, dar e eronat să crezi asta. Avem antrenor, s-a început o nouă campanie. Acolo e un antrenor tânăr, care a făcut bine la U21. A început bine și aici, apoi au avut problemele în câteva meciuri. S-au lăsat duși de negativismul total din jur.

Cel mai ușor e să arunci, să dai în cel care poate să plece, mai ales că și Mirel a dat impresia asta prin declarațiile lui. Le-a dat curaj acestor persoane, acestor colegi sau acelor persoane care l-au criticat. Să nu-și dea demisia! În spatele lui a ieșit conducerea, a zis că-l sprijină. Eu n-am avut norocul ăsta. De ce mai vorbim? Normal că exista și persoane care spun opinii destul de precipitate și rapid!”, a declarat Gică Hagi pentru Telekom Sport.

Citește și Anamaria Prodan, despre “Nuevo” Dinamo: “N-ai cum sa faci o echipă peste noapte!”

Lupescuselectionerhagirealitateaechipa nationalareplici
sepsi

Sepsi, gata să impresioneze în Conference League: „Va trebui să reprezentăm cu succes România!”

Romania v Croatia, 2019 UEFA European Under-21 Championship, Group C, Football, San Marino Stadium, Serravalle, San Marino – 17 Jun 2019

Varianta Gică Hagi, tot mai cerută pe banca naționalei: „În primul rând ar impune respect!”