Gică Popescu a răbufnit când a fost întrebat de ce nu se impun jucătorii de la Farul în afară: ”O să se ducă Hagi să îi antreneze și acolo!”

Articol de Mihai Popescu - Publicat duminică, 28 mai 2023, ora 15:03,
Gică Popescu
Gică Popescu

Farul Constanţa a învins duminică seara pe FCSB cu 3-2, după un meci în care gazdele au revenit de la 0-2, şi echipa lui Gheorghe Hagi este noua campioană a României.

După această performanță, Gică Popescu a fost întrebat de ce nu confirmă jucătorii români în afară, moment în care fostul internațional a răbufnit.

”Nu trebuie să vândă Liga 1. Trebuie să vină cei de afară să cumpere. O să îl trimitem pe Gică să îi antreneze şi acolo, la echipele unde joacă. Asta nu putem să facem. De ce la noi joacă? O să încercăm să facem o colaborare. Dar noi cum jucam înainte? Tot români eram. Vorbeşte, în general, de jucători români. A jucat vreunul bine de la FCSB? Nu putem să mergem să îi antrenăm şi acolo.

Nu cred că e nivelul prea ridicat acolo. Depinde de jucător. Depinde de club să aibă răbdare. Ai nevoie de timp, trebuie să crezi în ei. Ritmul este diferit. Totul este diferit. Noi, venind din perioada comunistă, ni se părea wow că acolo avea de toate. Poate aveam un grad de suportabilitate mult mai mare decât au ai”, a spus Gică Popescu, la Prima Sport.

 

farulgica popescuhagi