Gică Popescu crede că va fi cel mai spectaculos play-off de până acum! Care e nemulțumirea președintelui Farului

Articol de Gigi Grigorescu - Publicat joi, 26 ianuarie 2023, ora 23:48,
Gică Popescu
Gică Popescu

Echipa de la malul mării a fost lider din Etapa a 10-a până în a 21-a, fiind detronată de CFR Cluj după victoria din meciul direct.

Farul Constanța mai are nevoie de 3p pentru a fi sigură de prezența în play-off

Preşedintele Farul Constanţa, Gheorghe Popescu, se aşteaptă ca play-off-ul actualei ediţii a Superligii de fotbal să fie cel mai spectaculos de până acum.

Deocamdată mai avem nevoie de trei puncte ca să ajungem în play-off. Dacă ne îndeplinim acest prim obiectiv, atunci putem să ne gândim la orice altceva, la o participare în cupele europene, şi, de ce nu, la câştigarea titlului.

Va fi o luptă crâncenă între toate cele şase echipe care vor face parte din play-off anul acesta. Cred că va fi cel mai spectaculos play-off de până acum. Aşa se anunţă, toate echipele care vor intra în play-off, cred că cinci sunt deja ştiute, a şasea s-ar putea să fie Sepsi, au potenţial să câştige campionatul”, a spus Gheorghe Popescu.

Gică Popescu este nemulțumit că punctele vor fi înjumătățite

Fostul internaţional a criticat actualul sistem de desfăşurare a Superligii, fiind nemulţumit că după sezonul regulat se înjumătăţesc punctele.

În sistemul actual toate echipele din a doua jumătate, după înjumătăţire, pot intra în lupta pentru retrogradare, aşa cum primele şase pot intra în lupta pentru titlu.

Eu nu văd ca pe un sistem corect, pentru că punctele înjumătăţite au fost muncite. Ar fi bine să rămână toate punctele pe care le-ai acumulat în timpul campionatului regulat, pentru că jucătorii au muncit pentru ele.

Eu aşa văd şi nu este doar părerea mea, am văzut mulţi antrenori care se plâng de acest sistem. Cred că federaţia ar trebui să facă ceva, să se gândească puţin şi la ce zic cluburile, pentru că până la urmă ele sunt cele care fac punctele”, a adăugat Popescu.

gheorghe popescuplay off