Gică Popescu face haz de necaz după ratarea calificării la Mondial: „Ăștia de la FRF au luat-o razna rău de tot!”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat duminică, 14 noiembrie 2021, ora 22:53,
Gică Popescu
Gică Popescu

Fostul căpitan al Generației de Aur a dezvăluit că nu s-a uitat la meciul dintre Liechtenstein și România, dintr-un motiv incredibil!

Gică Popescu a oferit declarația serii după ratarea calificării tricolorilor la Mondialul de anul viitor. „Baciul” a dezvăluit că schimbarea culorilor de pe echipamentul de joc a României l-a făcut să nu își dea seama care este naționala lui Mirel Rădoi, astfel că a preferat în cele din urmă să urmărească turneul de Formula 1.

Foto: frf.ro

„La început am văzut o echipă în alb, apoi am văzut cealaltă echipă în albastru, după care m-am tot jucat pe canale, să încerc să văd unde joacă echipa noastră națională. O fi semnat FRF cu alt post? Până la pauză, nu m-am dumirit.

Nu oi fi înțeles eu bine ora de start. După aceea, mi-a zis cineva că noi jucăm în alb. Și am zis că poate am schimbat tricolorul și sunt eu puțin în urmă, nu sunt updatat cu toate chestiile astea. Și abia după pauză m-am dumirit: stai puțin că ăia în alb sunt ai noștri. Ăștia de la FRF au luat-o razna rău de tot, credeți-mă! Nu pot să-și bată joc în halul ăsta, schimbând inclusiv culorile echipei naționale, nu poți să schimbi așa istoria echipei.

Echipa națională a fost întotdeauna în galben, iar echipamentul de rezervă a fost roșu sau roșu cu albastru. Dar întotdeauna a jucat cu o culoare de pe tricolor. Eu nu m-am uitat la meci, credeți-mă, m-am uitat la Formula 1.

Deci nu mă întrebați de meci, că am dat la Formula 1. Nu l-am văzut pe Sali, nu, pentru că nu m-am uitat la meci, că nu am văzut echipa îmbrăcată în culorile depe tricolor. Vă spun eu cine a câștigat la Formula , că m-am uitat”, a spus Gică Popescu, potrivit Digi Sport.

Citește și BREAKING NEWS | MIREL RĂDOI ȘI-A ANUNȚAT PLECAREA DE LA ECHIPA NAȚIONALĂ (VIDEO)

echipa nationalarealitateadeclaratiigica popescuromania