Gică Popescu le-a transmis un mesaj celor de la Dinamo: „Este jenant! Domnilor, trebuie reguli clare, altfel e bătaie de joc!”

Articol de Mihai Dragomir - Publicat marți, 19 septembrie 2023, ora 16:04,
Gică Popescu
Gică Popescu

Partida Dinamo-Farul Constanța încă nu are stabilită o arenă pentru a fi disputată. Gică Popescu, președintele clubului dobrogean, este profund indignat.

„Baciul” este revoltat din cauza conducătorilor fotbalului românesc. Iată ce le-a transmis celor de la Dinamo.

„Este jenant! Domnilor, trebuie reguli clare, altfel e bătaie de joc!”

„Prea multe, prea multe, prea multe se adună! Nu-mi vine să cred, tot așteptăm și mai sunt trei zile până la meci. Probabil, vom fi anunțați vineri dimineață, în ziua meciului: «Gata, s-a lămurit! Urcați-vă în avion și mergeți la Botoșani că acolo veți juca împotriva lui Dinamo!» 

Este jenant! Domnilor, trebuie reguli clare, altfel e bătaie de joc. Trebuie să stăm acum să gâfâim la cheremul tuturor pentru un meci de Liga 1?! Incredibil este amatorismul celor care trebuie să ia decizii”, a declarat Gică Popescu, pentru GSP.

„Dinamo încearcă să joace, dar nici la județeană nu se întâmplă așa ceva. Mai sunt trei zile! Tu, Ligă, să permiți așa ceva?! Trebuie reguli clare, cu 3, 5, 9 zile, câte or trebui, să fie clar unde să joacă. Eu ce fac, unde iau cazare, de exemplu? 

Nu ai stadion înainte de începerea campionatului, de ce mai joci?! Trebuie clar, stabilit. Este o situație de plâns! Nu e treaba mea unde să joace, ce trebuie să facă Dinamo, cum te-oi numi, Dinamo, Steaua, Farul, trebuie să ai totul pus la punct. 

Așteptăm cu nervii întinși la maximum. Eu i-am propus domnului Voicu azi dimineață: «Haideți să jucăm la Constanța!» Păi, ce șansă mai avem?! Dânsul a zâmbit. OK, zâmbim, dar zâmbim amar”, a mai spus „Baciul”, pentru sursa citată.

farul constanțadinamogica popescu