Gicu Grozav vrea să fie convocat la naționala României după ce a adus victoria Petrolului: „Cât voi activa ca fotbalist, e normal!”

Articol de Mihai Dragomir - Publicat vineri, 05 august 2022, ora 23:18,
Gicu Grozav
Gicu Grozav

Petrolul Ploiești a câștigat prima partidă de la revenirea în Liga 1. Prahovenii au învins-o în deplasare pe Universitatea Cluj (1-0).

Gicu Grozav, proaspăt revenit la Petrolul în această vară, este cel care a adus primele 3 puncte echipei prin golul său din minutul 22. Fotbalistul a oferit o reacție fabuloasă la finalul partidei.

Grozav vrea din nou la națională!

„O victorie muncită, importantă, ne bucurăm că am luat cele trei puncte, după o deplasare grea. Suntem bucuroși. Mai vorbim în seara asta despre meci și de mâine dăm drumul la treabă, pregătim meciul cu Rapid. Punctele sunt cele mai importante, nu contează cine marchează. Sunt bucuros pentru mine că am marcat primul gol de la revenire și o să muncesc în continuare.

(n.r. despre eliminarea antrenorului Nae Constantin) Nu știu ce s-a întâmplat acolo, noi ne-am văzut de treabă în continuare, știam ce avem de făcut. Aveam 1-0 și am reușit să ținem de acest scor.

Personal, îmi doresc să am continuitate și să îmi ajut echipa meci de meci. Important e să rămân sănătos și rămâne de văzut câte goluri voi marca.

(n.r. Te gândești la o revenire echipa națională?) Normal. Cât voi activa ca fotbalist, e normal. Cred că orice jucător se gândește să fie în anturajul echipei naționale și da”, a declarat Gicu Grozav, la finalul partidei cu U Cluj.

Petrolul va juca etapa următoare pe teren propriu împotriva celor de la Rapid București.

gicu grozavpetrolul