Gigi Becali a dezvăluit salariul noului antrenor de la FCSB! Primă uriașă pentru titlu și Liga Campionilor

Articol de Ciprian Chirilă - Publicat marți, 16 noiembrie 2021, ora 01:29,
GIGI BECALI
GIGI BECALI

La scurt timp după despărțirea de Edi Iordănescu, Gigi Becali a anunțat că Toni Petrea îi va lua locul pe banca tehnică a FCSB-ului.

Practic, mutarea reprezintă o revenire a tehnicianului de 46 de ani, care a pregătit formația bucureșteană și sezonul trecut, la finalul căruia a făcut-o doar vicecampioana României, pierzând titlul în dauna celor de la CFR Cluj.

Gigi Becali

Odată ce l-a confirmat drept noul antrenor, Gigi Becali a anunțat și salariul pe care îl va încasa acesta. Astfel, Toni Petrea ar fi remunerat cu 10.000 de euro pe lună, dublu față de precedenta aventură la FCSB.

CITEȘTE ȘI –>> GIGI BECALI, MÂNĂ DE AJUTOR DE 7 MILIOANE DE EURO PENTRU IOAN NICULAE: „L-AM LUAT CĂ E OMUL LA PUȘCĂRIE ȘI SĂ NU-I IA ALTUL”

Totodată, patronul a dezvăluit și că noul tehnician va beneficia de o primă imensă dacă va lua titlul cu formația ”roș-albastră” și o va duce în grupele Ligii Campionilor.

”I-am dat dublu, 10.000. El avea 5.000 de euro pe lună când a venit prima dată. Nu avea nici serviciu acum, cred că e foarte bine. Dacă mă duce în Liga Campionilor îi dau un milion de euro primă. Dacă eu iau 40 merită şi el unul”, a spus Gigi Becali, pentru romaniatv.net.

CITEȘTE ȘI –>> BREAKING NEWS | FCSB ȘI-A GĂSIT ANTRENOR! CINE ESTE ALESUL LUI GIGI BECALI: „AM SEMNAT CONTRACTUL”

realitatealiga campionilorantrenor FCSBfcsbtoni petreasalariugigi becali