Gigi Becali a lămurit schimbarea lui Radaslavescu din Farul – FCSB 0-1: „Mă simțeam vinovat!”

Articol de Ionut Dumitrescu - Publicat luni, 01 aprilie 2024, ora 11:45,
Gigi Becali
Gigi Becali

 

Gigi Becali a explicat de ce a ales să-l schimbe pe Eduard Radaslavescu în minutul 29 al derby-ului Farul – FCSB, scor 0-1, în a doua etapă din play-off-ul SuperLigii.

Finanțatorul „roș-albaștrilor” a explicat de ce s-a simțit nevoit să-l schimbe pe Eduard Radaslavescu în minutul 29 cu Octavian Popescu. ”Îmi permite regulamentul? Lasă, mă, înjurătura! După ce nu joci nimic…

Trebuiau schimbați 5-6, toată echipa. A pierdut toate mingile. Ei nu știu? Le-a spus și MM: `La Gigi pierzi mingea, ești schimbat!`. Nu e normal să-l consoleze dacă a jucat prost și a fost schimbat?

A fost o discuție cu cine jucăm, cu Radaslavescu sau cu Tavi (n.r.- Octavian Popescu). Ei (n.r.- cei din staff) l-au impus pe Chiricheș, iar Radaslavescu… A jucat pentru că Tavi a fost foarte slab meciul trecut.

Am zis că poate oamenii au avut dreptate, ei îl voiau pe Tavi (n.r.- titular), mă simțeam vinovat și l-am schimbat”, a declarat Gigi Becali, la TV Digi Sport.

„Când a schimbat Hagi în minutul 15? Trebuia schimbat chiar mai devreme! E adevărat, e supărat Radaslavescu, dar dacă așa trebuie să fie ca să luăm 3 puncte? Dacă luam bătaie cu Radaslavescu în teren?

Am zis că nu știți regulamentul, de aia am intrat în direct (n.r.- râde)”, a spus Gigi Becali.

gigi becali