Gigi Becali a luat decizia finală în privința antrenamentelor: „Am studiat legea. Vom face totul ca la carte!”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat luni, 13 aprilie 2020, ora 14:21,
gigi-becali-fcsb-2
gigi-becali-fcsb-2

Gigi Becali spune că jucătorii săi s-au plictisit în autoziolare și așteaptă cu nerăbdare să revină la antrenamente.

Patronul FCSB a studiat alături de echipa sa Ordonanțele Militare, iar jucătorii grupării roș-albastre vor începe în curând antrenamentele fără minge, împărțiți în grupuri de câte trei, respectând astfel legislația în vigoare.

Becali a mai anunțat că fotbaliștii săi vor fi supuși unui nou test pentru detectarea infectării cu noul coronavirus.

„Toată ziua sunt întrebat de cei din echipă ce vom face, când ne vom relua antrenamentele și tot așa…Băieții nu mai au răbdare, iar eu îi înțeleg, cert e vom mai face și săptămâna asta alte teste.

Foarte bine că cei de la LPF au discutat în dimineața asta despre posibilitatea reluării antrenamentelor, dar nu pot decide doar ei. Noi trebuie să studiem foarte bine legea, iar eu asta am făcut în ultimele zile. Am văzut că prin Germania unele echipe au reluat antrenamentele. Se pot face antrenamente și la noi, dar fără minge. Dacă respecți distanțarea socială și faci grupuri de câte trei, atunci poți face măcar antrenamente fizice, alea de menținere, știu preparatorii fizici despre ce este vorba. Se poate lucra și online…nu mă pricep eu.

Eu zic că nebunia cu coronavirusul va mai ține două săptămâni, iar apoi se vor stabiliza lucrurile și la noi. Iohannis nu o să mai fie nevoit să dea și o a treia lună de stare de urgență pe teritoriul României. Eu vreau să îmi chem jucătorii la bază. Voi respecta legea și tot ce este în ordonanțe. Puteți vedea și voi ce e în Monitorul Oficial, facem ca la carte”, a spus Gigi Becali potrivit ProSport.

Citește și ♦ BREAKING NEWS | LPF a stabilit data reluării Ligii 1! Când reîncepe campionatul

gigi becaliliga 1fcsbcoronavirus