SONDAJ: Cine ați dori să fie următorul selecționer al României?

Gigi Becali a mai descoperit o „perlă” la FCSB: „În momentul de faţă e peste Florinel Coman!”

Articol de Alexandru Dan - Publicat duminică, 19 septembrie 2021, ora 11:00,
FCSB
FCSB

Patronul FCSB-ului și-a schimbat radical strategia în ultimii ani, astfel că a decis să se bazeze în mare parte pe jucători români și de mare perspectivă!

Fostul mare internațional român, Ioan Ovidiu Sabău, a ținut să scoată în evidență aportul lui Andrei Cordea în echipa lui Edward Iordănescu. Venit în acestă vară de la Academica Clinceni, fotbalistul în vârstă de 22 de ani este văzut de Sabău în momentul de față peste Florinel Coman și consideră că fostul jucător al ilfovenilor reprezintă un câștig uriaș pentru Gigi Becali.

”Orice îmi spuneţi, Cordea e un câştig mare. În momentul de faţă e peste Florinel Coman. E jucător motivat, de echipa naţională. Are viteză, înscrie. Şi când mă gândesc că, dacă rămâneam la Cluj, venea la Universitatea. Negociasem şi mă înţelesesem cu el! El, Sorescu şi Ganea de la Viitorul ar fi trebuit să fie la Cluj”, a declarat Ioan Ovidiu Sabău la Look Sport.

„Cordea va pleca la o echipă mare de tot din Europa!”

„În momentul de faţă Andrei Cordea este cel mai bun jucător din Liga 1. Parcă joacă de 5 ani la FCSB. Eu îl cunosc de când era copil, de pe vremea când lucram în impresariat cu Sorin Paraschiv. L-am dus în Italia şi ştim cât de cuminte şi serios este. Cordea cred că va pleca la o echipă mare de tot din Europa!”a spus Vali Badea, pentru Realitatea Sportivă.

600.000 de euro este cota de transfer a lui Cordea în momentul de față.

Citește și EDI IORDĂNESCU, FERMECAT DUPĂ DEBUTUL LUI BUDESCU LA FCSB: „MULT TALENT ȘI MATURITATE!”

cordealiga 1realitateafcsbdeclatatiiioan ovidiu sabau