Gigi Becali a pus ochii pe doi jucători din Liga 1: „Pe ei îi mai vreau”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat miercuri, 15 ianuarie 2020, ora 08:24,
gigi-becali-fcsb

Gigi Becali a dezvăluit care sunt jucătorii din Liga 1 pe care i-ar dori la FCSB. Patronul ocupante locului secund în LIga 1 a pus ochii pe doi fundași centrali.

Andrei Chindriș, de la FC Botoșani, și pe Virgil Ghiță, de la Viitorul, sunt jucătorii pe care Becali vrea să-i aducă la echipa sa.

andrei-chindriș

Patronul FCSB a dezvăluit însă că a avut o discuție cu Hagi, iar în momentul de față nu se punea problema ca Ghiță să vină la FCSB.

”Eu am luat crema fotbalului românesc. La ora asta nu mă mai interesează niciunul. Mă interesează doar unul de la Botoșani, Chindriș, și Ghiță, fundașul central de la Viitorul.

Pentru că eu cumpăr doar tineri. Am vorbit acum câteva luni de zile cu Gică și mi-a zis că nu discutăm de Ghiță, acum”, a anunțat Gigi Becali.

virgil-ghita

FCSB s-a despărțit deja de cinci jucători: Bozhidar Chorbadzhiyski, Juvhel Tsoumou, Ioan Hora, Thierry Moutinho și Lukasz Gikiewicz au părăsit echipa pregătită de Bogdan Andone. Harlem Gnohere își negociază și el mutarea în Arabia Saudită, iar alți trei jucători nu mai sunt doriți la echipă: Diogo Salomao, Claudiu Belu și Alexandru Stan.

Citește și ♦ Florinel Coman a ratat mutarea carierei! Unde ar fi putut ajunge și de ce a căzut transferul

Andrei Chindrișfcsbvirgil ghitagigi becali
immo-profimedia-0615395249

Reacții după victoria Italiei la debutul EURO 2020: „Germania o poate învinge într-un meci direct”

SS Lazio v Cagliari Calcio, Serie A, Football, Stadio Olimpico, Rome, Italy – 07 Feb 2021

Răzvan Marin, dorit cu insistență de Olympique Lyon! Francezii au făcut prima ofertă pentru român