Gigi Becali aruncă bomba: „Am vrut să nu mai bag jucător U21 și să pierd cu 3-0”. Plan uluitor pentru un meci din play-off al FCSB

Articol de Ionut Dumitrescu - Publicat marți, 28 mai 2024, ora 14:37,
Gigi Becali
Gigi Becali

 

„Când omul face, trebuie să îl lăudăm. Ce facem acum stăm pe capul lui? Nu face nici măgării, arbitrajul s-a mai reglat, acum am înțeles că o să scoată regula U21. Să nu ne mai certăm.

Eu i-am spus lui Bodescu.’Mă, Bodescu, am eu treabă cu voi? Mă interesează pe mine Federația sau Liga? Lăsați-mă să îmi văd de treaba mea și de curtea mea și de averea mea. Averea mea e FCSB.

Lăsați-mă în pace, nu vă luați de mine! Nu mă puneți voi să pun eu jucător U21 că voi sunteți deștepți și eu sunt prost’. Dacă nu îmi promitea Bodescu, eu cu Rapid nu mai băgam jucător U21. Să vedem dacă se ține de cuvânt”.

„Eu nu mai băgam cu Rapid jucător U21, pierdeam la ‘masa verde’ 0-3 și mergeam apoi la TAS și îi rezolvam la TAS, că nu ai voie să faci dictatură. Nu am vrut să îi fac de râs. Am câștigat campionatul, ei s-au calificat. N-am vrut să îi minimalizez.

Vedeți-vă de treaba voastră. Nu am nevoie de niciun ban. E treaba voastră ce faceți, cu prime, cu nu știu ce. Eu o să îmi văd de treaba mea. A zis (n.r- Bodescu) că dă Guvernul niște bani pentru creșterea de juniori și banii ăia îi vor da echipelor care folosesc U21.

Folosești primești bani, nu folosești nu primești. Faceți ce vreți că voi ați făcut. Sunt banii voștri, v-ați calificat faceți ce vreți! Eu nu mă bag, deși aș putea să mă bag că sunt patron”, a dezvăluit Gigi Becali, într-o emisiune de la Fanatik.

gigi becaliregula u21