Gigi Becali, avere mai mare chiar decât a lui Țiriac: „Oficial e în top 30 cei mai bogați, dar suma ar fi de 10 ori mai mare”

Articol de Dan Istratie - Publicat joi, 15 septembrie 2022, ora 10:07,
Gigi Becali
Gigi Becali

Alin Stoica, fost jucător al lui Becali, a oferit câteva declarații în presa din Belgia. El susține că averea omului de afaceri român ar fi de 10 ori mai mare decât ceva oficială.

„Becali nu a vrut să investească banii familiei sale în afara României, ci să cumpere terenuri din jurul Bucureștiului la prețuri foarte mici și să facă afaceri cu Ministerul Apărării și cu alții. Terenurile respective au ajuns la o valoare uriașă în timpul boomului de pe piața imobiliarelor. Nici n-aveți idee cât de mult s-a îmbogățit.

Oficial, el e în TOP 30 cei mai bogați oameni din România, cu o avere de peste 300 de milioane de dolari, dar se spune că suma ar putea fi de 8-9-10 ori mai mare.

Pe lângă activitatatea sa din fotbal, unde cunoștințele sale sunt foarte limitate, contrar a ceea ce el vrea să creadă, a intrat și în politică cu un mic Partid Creștin Democrat”, a declarat Alin Stoica pentru belgienii de la lesoir.be.

Și Dumitru Dragomir susține același lucru:

„El are atâția bani încât noi nici putem gândi. A vândut 100 de milioane de euro în terenuri. A înțeles capitalismul mai bine decât orice. El a rezistat din punct de vedere financiar, în rest s-au făcut praf echipele„, a spus Dumitru Dragomir.

Dragomir nu s-a ferit și a făcut chiar și o estimare, în 2021: „Din punctul meu de vedere, are peste două miliarde. Convingerea mea este că, dacă trăiește cinci mii de ani, nu poate să rămână fără bani„.

Cristi Borcea a înaintat chiar o sumă.

„Eu cred că are peste 1 miliard (n.r. de euro), active și bani. Eu nu mă pot compara cu el. Pe el nu-l interesează decât biserica și familia. FCSB este doar o afacere„, a declarat Cristi Borcea.

cristi borceaalin stoicadumitru dragomiraveregigi becaliavere gigi becali