Gigi Becali, avertizat în privința măsurilor luate în plină pandemie : „E bun de plată”

Articol de George Drafta - Publicat marți, 02 iunie 2020, ora 09:02,
gigi-becali-fcsb-1

Dumitru Costin, secretarul general al AFAN, consideră că patronul roș-albaștrilor va trebui să le achite jucătorilor trimiși în șomaj tehnic toate drepturile salariale pe care aceștia le solicită. 

Liderul sindical spune că Planic, Gnohere și ceilalți care s-au simțit nedreptățiți și nu au semnat actele de reducere salarială vor avea câștig de cauză în instanță.

„Din punctul meu de vedere, lucrurile sunt foarte simple și foarte clare, fotbaliștii vor câștiga litigiile, iar clubul va fi bun de plată. Din două motive. În primul rând, fiindcă a aplicat măsura în mod selectiv. Adică pe unii i-a trimis în șomaj tehnic, iar pe alții nu, deși toți au fix același domeniu de activitate.

Apoi, în al doilea rând, notificările trimise jucătorilor n-au fost făcute în termen legal, după care s-a revenit și s-a admis că a fost o eroare materială, ceva. În concluzie, dacă jucătorii vor deschide acțiuni în instanțele sportive, sută la sută vor câștiga”, a precizat Dumitru Costin pentru gsp.ro.

Acesta susține că nu în toate cazurile fotbaliștii vor putea să recupereze sumele pierdute în urma deciziei cluburilor.

„Cei de la FCSB care au fost trimiși în șomaj tehnic vor câștiga în instanțele sportive. Cei de la Viitorul, de exemplu, și alții care au semnat cu propia mânuță că acceptă diminuarea contractelor nu mai au ce face, respectivele acte adiționale sunt parte din contract”, a adăugat oficialul AFAN.

CITEȘTE ȘI –>> Reacția lui Mititelu nu s-a lăsat așteptată după decizia instanței! ”Nu am pierdut niciun proces”

gigi becalidumitru costinjucatoriprocesefcsbsomaj tehnic
rondon

Ce spune Edi Iordănescu despre un posibil conflict cu Rondon: ,,Nu există vedete pentru mine”

Dinamo Bucharest v IFK Kristianstad handball game, EHF European League, Bucharest, Romania – 16 Feb 2021

Ce șanse are Dinamo să primească un wildcard pentru a participa în Liga Campionilor