Gigi Becali, delir mistic în public: „Sfântul Mucenic Gheorghe m-a ajutat și a paradit un procuror”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat joi, 11 noiembrie 2021, ora 15:57,

Gigi Becali a oferit o nouă porţie de elucubraţii pe teme mistice şi religioase. Patronul FCSB a participat la ceremonia de sfinţire a lăcaşului de cult ridicat în baza sportivă a vicecampioanei. 

Ţinta patronului în vârstă de 63 de ani a rămas procurorul DNA care l-a investigat pentru acuzaţia de spălare de bani. Becali este convins că dosarul a fost închis ca urmare a rugăciunilor sale către Divinitate.

„E o mare bucurie când se sfințește o biserică. Unești Cerul cu Pământul, ce e mai important? Dar e o bucurie că mi-a dat Dumnezeu darul de a face asta. Plus că i-am dat hramul Sfântului mare Mucenic Gheorghe, care m-a ajutat și l-a paradit pe un procuror. 

Atât l-am rugat pe Sfântul mare Mucenic Mina (n.r. – sărbătorit astăzi de creștinii ortodocși), să-l paradească pe procurorul Radu Ionescu de la DNA . M-am rugat și mi-a dat Sfântul Gheorghe o judecătoare, Daniela Toader, pentru care toată viața mă voi ruga. Sfântul Mina i-a închis gura lui Radu Ionescu”, a spus Becali.

Gigi Becali a fost acuzat de spălare de bani în scandalul imens al despăgubirilor dubioase aprobate de Autoritatea Națională pentru Restituirea Proprietăților (ANRP). Procurorii au clasat în cele din urmă cazul.

CITEŞTE ŞI: GIGI BECALI, TOT MAI CONTESTAT DUPĂ ATACURILE ÎMPOTRIVA PROPRIEI ECHIPE: „SE FACE DE TOT RÂSUL!”

dumnezeufcsbdelir misticpatrongigi becalijudecatorprocuror