Gigi Becali, despre momentul în care se va călugări: ,,Aș vrea să las totul în regulă și să mă duc acolo”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat marți, 05 octombrie 2021, ora 15:01,
Gigi Becali la biserică
Gigi Becali la biserică

Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, şi-a anunţat de mai multă vreme intenţia de a se călugări, iar acum a venit cu noi precizări în acest caz.

Acesta apare tot mai puţin în lumina reflectoarelor, iar la nunţi, botezuri sau alte petreceri de acest gen a început să meargă tot mai rar.

Însă, un singur lucru îl mai împiedică pe omul de afaceri să facă acest pas, familia. Gigi Becali anunţă că visul de a se călugări l-ar putea realiza în viitor, mai exact peste vreo 15 ani, după ce lasă totul în ordine.

,,Da, vreau să mă călugăresc, dar nu mai vreau să vorbesc despre asta. Nu vrea familia să mai vorbesc despre asta. Dar nu este decizie, e gând, intenție… Decizia e altceva, gândul e altceva… În primul rând, trebuie să am acordul familiei. Nu acum, tată, nu se pune problema în următorii ani. Peste 10-15 ani, aș vrea să las totul în regulă și să mă duc acolo. E un loc frumos, liniștit. Și aș vrea să stau de vorbă cu oamenii… Ce vreau este greu, dar nu imposibil.’‘, a declarat Gigi Becali, pentru Cancan.ro.

Citeşte şi SĂ VINĂ BANII! GIGI BECALI, LOVITURĂ FINANCIARĂ DE 30 DE MILIOANE DE EURO!

realitateafcsbcalugariegigi becali