Gigi Becali, dezvăluiri despre plecarea lui Andrea Compagno de la FCSB: ”Poate mă ajuta cu Sepsi, dar era prea lent”

Articol de Mihai Popescu - Publicat luni, 12 februarie 2024, ora 20:13,
Gigi Becali
Gigi Becali

Gigi Becali a oferit mai multe declarații după meciul FCSB – Sepsi, scor 1-0. Patronul clubului bucureștean a dezvăluit că nu regretă că l-a cedat pe Andrea Compagno.

„Iau 5 și opresc unul, gata. N-ați văzut Compagno? Mi-a mulțumit omul. A zis că dacă n-aș fi fost eu n-ar fi ajuns aici. Ia omul 850.000 salariu.

La Craiova lua 100 probabil, la mine lua 150 sau 180. Mulțumit și el. Dacă mie nu îmi convine eu te dau. Acum am cam făcut curățenie, nu mai am.

Poate era util cu Sepsi. Dar știi de ce nu cred că era? Prea greoi, prea lent. E adevărat că avea inteligență, ataca bine, dar prea greoi. Până se întorcea el, se coceau colacii babei la cuptor, îi împărțea… Nu tată, nu merge așa.

Ne-ar fi ajutat Compagno, dar câte meciuri ca astea să mai fie? Ce rost avea să îl mai țin?

Dacă îl mai țineam, trebuia să îi înregistrez și al doilea contract semnat. În celălalt contract, avea 25.000 de euro pe lună. Am luat niște bani pe el, 150.000 de euro. Ăștia nu mai sunt bani?”, a spus Gigi Becali, pentru Fanatik.

De asemenea, latifundiarul din Pipera a lansat un avertisment pentru ceilalți jucători.

„Sunt unii jucători de care mă întreabă toți de ce îi dau? Că dacă îi am la echipă, îi bag în teren. Mai bine să nu îi mai am. La mine, dacă nu știi cu mingea, nu joci. Dacă când vine mingea la tine și nu poți să faci un stop, nu mai joci fotbal la mine”.

fcsbgigi becaliAndrea Compagno