Gigi Becali, din nou la volan după ce a rămas fără permis! Ionuț Luțu l-a însoțit în Maybach

Articol de Ciprian Chirilă - Publicat sâmbătă, 08 mai 2021, ora 11:41,

Gigi Becali a fost zărit conducând din nou, asta după ce la începutul săptămânii rămăsese fără permisul auto.

Atunci, omul de afaceri a fost oprit în trafic de polițiști, în localitatea Drăganu, pe DN 7, din județul Argeș, după ce a fost prins conducând cu peste 100 km/h. Patronul celor de la FCSB a primit o amendă de 1.305 lei și a rămas fără permis de conducere timp de 90 de zile, dar vrea să atace decizia în instanță.

Sursa foto. ProSport

În dimineața zilei de astăzi, Gigi Becali a fost observat de cei de la ProSport cum își conducea Maybach-ul de 200.000 de dolari. Acesta a fost însoțit de omul său de încredere, Ionuț Luțu.

Cei doi au fost observați în zona Dorobanți din București, acolo unde Gigi Becali a avut de rezolvat o problemă de aspect financiar la o unitate bancară. Dacă atunci când au venit de la ”Palatul” finanțatorului de la FCSB, Luțu a fost șoferul, la întoarcere, Becali s-a așezat în partea dreaptă a automobilului, la volan, având încă valabilă dovada înlocuitoare a permisului, și a condus înapoi spre casă.

Sursa foto: ProSport

”Am o maşină nouă acum, un Mercedes Maybach. Asta e numai una în România, acum, eu am luat-o pe prima”, spunea Gigi Becali despre bolidul de lux pe care l-a achiziționat.

CITEȘTE ȘI –>> EXCLUSIV | Reacția oferită de Gigi Becali, după ce a rămas fără permis de conducere: “Nu au vrut să-mi arate filmarea”

permis autogigi becalirealitateamaybachionut lutu
halep iuruc

Simona Halep, fericită! ”Da, m-am logodit!”

Macedonia-profimedia-0602612966

EURO 2020 | Nord-macedonenii, acuze din România: „E ca o închisoare aici!”