Gigi Becali, euforic după victoria cu CFR Cluj: ,,Au intervenit îngerii pe teren! Nu înţeleg de unde am avut viteza aia”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat sâmbătă, 20 martie 2021, ora 19:58,
Gigi Becali,FCSB
Gigi Becali,FCSB

Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, se simte în al nouălea cer, după victoria clară a FCSB-ului cu CFR Cluj, în etapa a 28-a a Ligii 1, scor 3-0.

Cei care îl fac pe Becali să viseze la un nou titlu după şase ani sunt Darius Olaru, Florin Tănase şi Olimpiu Moruţan, care au marcat golurile victoriei cu CFR.

Patronul celor de la FCSB spune că ,,îngerii” i-au făcut pe jucători să aibă abordarea din teren cu care au spulberat-o pe echipa lui Edi Iordănescu.

,,Au intervenit îngerii, nu înţeleg de unde aşa viteză de joc. Am jucat aşa rapid… au intervenit îngerii pe teren. Jucau într-o viteză, mai ales Moruţan, de parcă… Au intervenit îngerii pe teren, de aia zic!

Sursa Foto: Profimedia Images Credit: ALEX NICODIM/IMAGO//SERRESRAPHAEL__ALX3

Ar fi normal, la valoare, să luam titlul. Dar nu ştiu dacă o să jucăm aşa mereu. Aseară au intervenit îngerii, nu cred că o să intervină îngerii de fiecare data.„, a declarat Gigi Becali, pentru sport.ro.

În urma acestui rezultat, FCSB rămâne pe primul loc în Liga 1, cu 63 de puncte acumulate în urma celor 28 de jocuri disputate până acum în campionat.

De cealată parte, CFR Cluj se află în continuare pe locul 2 în Liga 1, cu 60 de puncte strânse în cele 28 de partide jucate până acum, în acest sezon.

Citeşte şi VIDEO | Victorie fabuloasă în derby! FCSB a câştigat la scor meciul cu CFR: Arlauskis eliminat, Moruţan, gol de pus în ramă

titluliga 1becalifcsbrealitateacfr